Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul superb al lui Sergio Ramos, după retragerea lui Casillas! Ce a scris căpitanul Realului

Cosmin Cioboata

Publicat 04/08/2020 la 15:46 GMT+3

Iker Casillas și-a anunțat oficial retragerea din fotbal, după o carieră impresionantă de 22 de ani. Vestea a venit în urmă cu puțin timp, iar Sergio Ramos, unul dintre foștii coechipieri săi și prieteni, i-a transmis un mesaj special.

Iker Casillas și Sergio Ramos

Credit imagine: AFP

Imediat după ce Casillas a anunțat pe contul de Twitter că a încheiat un capitol important din viața sa, Ramos i-a mulțumit legendarului portar pentru tot ce a făcut pentru fotbal:
"Fotbalul îți mulțumește, prietene! Întotdeauna o legendă, Iker Casillas.", a scris căpitanul Realului, pe contul de Twitter.

Casillas revine la Real Madrid, după 5 ani

Plecat în urmă cu 5 ani de la echipa sa de suflet, Casillas pregătește o revenire care cu siguranță îi va bucura pe jucătorii Realului și mai ales pe suporterii "Los Blancos". Potrivit jurnaliștilor iberici, Casillas își va ocupa funcția începând din septembrie.
Goalkeeper-ul spaniol n-a mai evoluat într-un meci oficial din primăvara anului trecut, după ce a suferit un infarct la antrenamente.
Se pare că Florentino Perez și Casillas au trecut peste neînțelegerile din trecut, în urma cărora portarul a plecat de la Real Madrid. Președintele "galacticilor" este dornic să-l aducă pe Casillas alături de el, în conducerea clubului, la fel cum l-a adus și pe Zinedine Zidane în urmă cu 10 ani. Actualul manager al Realului a îndeplinit mai întâi funcția de consilier al lui Perez, apoi a fost numit director sportiv.
Crescut la academia lui Real Madrid, Casillas a fost promovat la primă echipă în 1999. A petrecut 16 sezoane pe Santiago Bernabeu, în care a bifat 725 de meciuri și a cucerit 19 trofee, printre care se numără 5 titluri în La Liga și 3 Ligi ale Campionilor. Casillas se află pe locul secund în topul jucătorilor cu cele mai multe apariții pentru Real, după Raul Gonzalez (741). În ultimele 5 sezoane, Casillas a mai evoluat pentru FC Porto, alături de care a câștigat 4 trofee.
Casillas a bifat performanțe uriașe și la naționala Spaniei, alături de care a câștigat o Cupă Mondială (2010) și două Campionate Europene (2008, 2012).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo