Atletico Madrid-Real Madrid e printre cele mai tari derby-uri ale week-end-ului din Europa. Rivalele din capitala Spaniei se înfruntă într-un meci care ar putea echivala cu relansarea campionatului iberic sau cu o distanțare și mai mare a celor de la Atletico în fruntea clasamentului.
Evident, Barcelona e direct interesată de rezultatul meciului de la Madrid, catalanii trăgând în continuare speranțe la titlu. Formația "blaugrana" are mâine un meci la îndemână la Osasuna, iar în cazul unei victorii s-ar apropia la numai 2 puncte de Atletico Madrid, cu mențiunea că "saltelarii" vor avea 2 meciuri în minus. Așadar, uitând parcă de rivalitatea istorică dintre Barcelona și Real Madrid, Ronald Koeman a declarat că și-ar dori o victorie a echipei lui Zidane în derby-ul de duminică.
"În primul rând trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, pe care trebuie neapărat să-l câștigăm. Despre meciul de la Madrid.... ar bine pentru noi ca echipa de pe primul loc să piardă puncte. Dar nu trebuie să ne gândim la acel meci, pentru că trebuie mai întâi ca noi să câștigăm.", a declarat Koeman, citat de sport.es.
Liga
FC Barcelona s-ar putea lovi de un alt caz Dembele! Un jucător de bază a refuzat un nou contract
ACUM 4 ORE
Citește și: TRANSFERUL LUI LAPORTA PENTRU A-L ȚINE PE MESSI LA BARCA. ÎL VREA PE AGUERO, DACĂ IESE PREȘEDINTE
https://i.eurosport.com/2021/02/24/3001396.jpg

Ronald Koeman: "Un lucru care mă face mândru este atmosfera de la echipă"

Barcelona a avut serioase probleme în acest sezon, dar lucrurile s-au redresat, cel puțin pe plan intern, deoarece în Champions League mai sunt puține lucruri de făcut după acel 1-4 cu PSG în turul optimilor de finală. Însă Barcelona va juca finala Cupei Spaniei, iar în campionat încă are șanse la titlu.
Antrenorul catalanilor a menționat că atmosfera de la echipă este una foarte bună, iar fanii s-au apropiat mai mult de formația sa după rezultatele pozitive din ultimul timp.
"Un lucru care mă face mândru este atmosfera de la echipă. Este important să o ai. Odată cu schimbările pe care le-am făcut, astăzi echipa crede în sine. Am avut o senzație plăcută zilele trecute, când am văzut echipa sărbătorind golurile și felul în care s-a bucurat după meci. Echipa a sărbătorit împreună, chiar și rezervele, care au fost supărați cu siguranță pentru că nu au jucat sau nu au intrat. Pentru mine a fost ceva foarte important. Un vestiar unit este cel mai important lucru, atât în momentele bune, cât și în cele complicate.
Apoi mai sunt și fanii. Pe stradă, oamenii care îmi vorbesc sunt fericiți. Au trecut peste momente proaste și sentimentul pe care îl am este că oamenii sunt alături de echipă. Am muncit din greu pentru a avea acest sentiment. Este important să-l ai și sper că într-o zi cât mai apropiată stadionul va fi plin. Jucătorii trebuie să aibă atmosferă și să se bucure cu fanii de o noapte precum cea de după jocul cu Sevilla.", a spus Koeman. citat de Mundo Deportivo.
https://i.eurosport.com/2021/03/04/3005943.jpg
Premier League
Arsenal se reorientează după ce l-a ratat pe Vlahovic! Arteta vrea un vârf care a costat o avere
ACUM 8 ORE
Liga
Benzema a fost jefuit în timpul meciului dintre Real Madrid și Elche! Anunțul presei din Spania
IERI LA 05:21