Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Stare de urgență pe Camp Nou!" Ce scrie presa din Spania, după remiza dintre Barcelona și Alaves

Irina Aldea

Publicat 01/11/2020 la 08:08 GMT+2

Barcelona a ajuns la 4 meciuri fără victorie în La Liga, după remiza de pe terenul lui Alaves, scor 1-1, iar presa din Spania nu a iertat lipsa rezultatelor catalanilor.

Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Trupa condusă de Ronald Koeman venea după o victorie fără emoții obținută pe terenul lui Juventus, în UEFA Champions League, iar moralul jucătorilor lui Koeman era foarte bun. Totuși, duelul de sâmbătă seara din La Liga s-a dovedit a fi mult mai dificil decât se așteptau Messi și coechipierii săi.
Alaves a deschis scorul în minutul 31, după o neînțelgere între Pique și Neto. Din postura de ultim apărător, Pique i-a pasat mult prea tare lui Neto, iar goalkeeper-ul catalanilor a greșit continuarea fazei. Neto s-a încurcat în minge, Luis Rioja l-a deposedat și a înscris cu poarta goală.Alaves a rămas în inferioritate numerică după o oră de joc, când Jota a primit al doilea cartonaș galben. Barcelona a profitat și a restabilit egalitatea 2 minute mai târziu. Griezmann a înscris cu o "scăriță" peste portarul Pacheco, după o dezorganizare în defensiva gazdelor. Totuși, Messi & Co. nu au putut obține cele trei puncte, chiar dacă au avut un om în plus pentru mai bine de 30 de minute de joc.

"Stare de urgență pe Camp Nou", scriu jurnaliștii iberici

AS a titrat aseară faptul că Barcelona se află acum în "stare de urgență", cel puțin în campionat, acolo unde nu a mai reușit să se impună de patru meciuri. Trupa lui Koeman merge însă strună în UEFA Champions League, acolo unde s-a impus în primele două partide din grupa G, în fața celor de la Ferencvaros și Juventus.
Cotidianul AS nu le-a găsit scuze elevilor lui Ronald Koeman după remiza neașteptată cu Alaves: "Atunci când te trezești târziu, totul se desfășoară în grabă. Așa se explică evoluția Barcelonei din meciul cu Alaves. Elevii lui Koeman au aruncat la gunoi prima repriză și au ratat șansa de a profita când au avut un om în plus pe teren. Barcelona se află acum pe 12, periculos de departe de locul în care ar trebui să se afle.
O echipă care se află în reconstrucție se presupune că trebuie să aibă modificări de formă, însă această echipă este demnă de un roller coaster. Barca a apărut într-o formă de zile mari la Torino în fața lui Juventus și pare că acel meci a avut loc acum trei ani, nu acum trei zile. Tot ce a fost contruit bun în acel meci a fost aruncat la gunoi în meciul cu Alaves. Echipa lui Koeman a făcut totul în mod greșit, iar acum plătesc cu vârf și îndesat erorile comise", transmit jurnaliștii de la AS.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo