Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Ți-e dor de Luis Suarez?". Întrebarea l-a deranjat pe Ronald Koeman. Cum a răspuns olandezul

Nicu Savin

Publicat 23/01/2021 la 15:33 GMT+2

Ronald Koeman a susținut o conferință de presă înaintea meciului pe care Barcelona îl va juca mâine pe terenul lui Elche. Olandezul a fost vizibil deranjat atunci când a fost întrebat din nou de Luis Suarez, fotbalist care continuă să marcheze pentru Atletico, în timp ce Barcelona are probleme la postul de atacant central.

Ronald Koeman (Barcelona)

Credit imagine: EFE

Barcelona traversează în continuare o perioadă dificilă. Catalanii au ratat Supercupa Spaniei, iar cu 2 zile în urmă s-au chinuit să o învingă pe Cornella (Liga a 3-a) în Cupa Regelui. Lucrurile nu merg așa cum ar trebui la echipa de pe Camp Nou, care suferă pe plan ofensiv, simțindu-se lipsa unui număr 9 de mare valoare.
Întrebat la conferința de presă premergătoare meciului cu Elche dacă îi este dor de Luis Suarez, Ronald Koeman a fost vizibil deranjat: "Nu-mi place să răspund la această întrebare. Mă întrebi acest lucru doar când el marchează. Este un jucător grozav, îi urez mult noroc, dar decizia a fost luată în privința lui."
Koeman

Koeman: "N-am mai trăit nicioadată așa ceva"

Barcelona are deja 6 meciuri consecutive jucate departe de casă: 3 deplasări consecutive în La Liga, 2 meciuri în Supercupa Spaniei jucate în Andalusia și meciul de la Crnella din Cupa Regelui, iar echipa este vizibil obosită. În ciuda jocului mai puțin convingător, Koeman s-a declarat mulțumit de rezultatele din această perioadă, care va continua cu meciul de la Elche și cu o nouă deplasare în Cupa Regelui, pe terenul lui Rayo Vallecano.
"N-am mai trăitașa ceva niciodată. Este brutal, nebunesc. Dar am fost buni. Cu excepția rezultatului final împotriva lui Athletic, noi am câștigat celelalte meciuri. Am fost puternici psihic.", a declarat Koeman, citat de Mundo Deportivo.
De asemnea, Koeman s-a referit și la numeroasele penalty-uri ratate de elevii săi în ultima vreme, menționând că acest aspect trebuie reglat neapărat: "Dacă analizăm subiectul penalty-urilor am avut 12 și am ratat 7. Este mult, prea mult. Principalul executant este Leo Messi, dar dacă el nu este acolo avem nevoie de alți oameni pentru a executa. Trebuie să facem ceva, pentru că nu putem accepta atâtea ratări."
Barcelona este pe locul 3 în La Liga, la 10 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, formație care are și un meci mai puțin disputat.
Program FA Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo