Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lupta la titlu în La Liga | Atletico, Real și Barcelona sunt înghesuite în 2 puncte

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 08/05/2021 la 07:28 GMT+3

Atletico Madrid - Barcelona este meciul vedetă al zilei în fotbalul spaniol. Cu o victorie în fața rivalilor catalani, echipa lui Simeone ia o opțiune foarte serioasă pentru a cuceri al 11-lea titlu din istorie. Real stă la pândă și ar putea deveni noul lider dacă cele două rivale vor face egal, pe Camp Nou.

Escudos del Barcelona, Atlético de Madrid y Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Alex Tupișcă
Lupta pentru titlul de campion în Spania s-a încins pe final de sezon. Așa cum ne-am obișnuit în ultimii ani, se dispută între cele 3 mari puteri, Atletico, Real Madrid și Barcelona. Doar că în acest an se alătură și Sevilla, având parte de un final de campionat interesant cu o lupta în 4.
Pentru liderul Atletico urmează o deplasare de foc pe Camp Nou iar în cazul unui succes ar lăsa Barcelona în urmă cu o diferență de 5 puncte, luând o opțiune bună pentru câștigarea campionatului. După duelul cu Barcelona, pentru Atletico urmează meciuri pe teren propriu cu Real Sociedad și Osasuna iar apoi o deplasare mai ușoară pe terenul lui Valladolid, meciuri considerate accesibile. Cu forma destul de bună pe care o are echipa și cu revenirea lui Suarez fac ca Atletico săaibă șanse mari pentru a deveni campioană.
Ocupanta locului 2, Real Madrid primește vizita Sevillei în următoareaetapă, iar ulterior pentru madrileni vin meciuri cu Granada, Bilbao și Villarreal. Cu un program ca acesta, meciuri cu echipe care oricând pot produce “surpriza” și în continuare având probleme cu accidentările, nimic nu e sigur pentru echipa antrenată de Zidane.
În ceea ce o privește pe Barcelona, după ce v-a primi vizita trupei lui Simeone, programul ultimelor 3 etape pare să fie convenabil cu doua deplasări pe terenul lui Levante și Eibar și cu un meci acasăîmpotrivă Celtei, unde se pot obține puncte importante. Catalanii au avantajul formei bune arătate de Messi iar lotul pare că și-a recâștigat mentalitatea de învingătordupă un început de campionat mult sub așteptări.

Lupta la titlu în La Liga | Sevilla, misiune imposibilă

Sevilla, cu 4 puncte sub locurile 2 și 3 este o surprizăplăcuta în acest an menținându-se sus în clasament cu șanse cel puțin matematice la titlul de campioană. Trupa lui Lopetegui face în continuare o figurăfrumoasă cu 4 victorii din ultimele 4 meciuri de campionat, cu o formăbună și cu un joc tactic pe măsură. După deplasarea din etapa viitoare pe Santiago Bernabeu împotriva Realului, pentru ei urmează dueluri cu Valencia, Villareal și în ultima etapă un meci pe teren propriu cu Alaves.
picture

La Liga | Programul candidatelor la titlu cu 4 etape înaintea finalului

Cu un program în care Atletico se întâlnește cu Barcelona și Real cu Sevilla în următoarea etapa care poate să fie decisivă, rămâne de văzut care vă fi finalul acestui sezon din Spania și cine o săreușeascăsă se încoroneze campioană la finalul sezonului.
Clasamentul din La Liga, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului:
  • 1. Atletico Madrid 76p
  • 2. Real Madrid 74p
  • 3. Barcelona 74p
  • 4. Sevilla 70p
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo