Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid câștigă clar cu Granada și se menține aproape de liderul Atletico în cursa pentru titlu

Irina Aldea

Publicat 14/05/2021 la 00:52 GMT+3

Real Madrid s-a impus cu 4-1 în deplasare în fața Granadei și este în continuare la două puncte în spatele liderului Atletico Madrid.

Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid era obligată să câștige pentru a rămâne la două puncte de liderul Atletico Madrid, care a învins Real Sociedad în această rundă, scor 2-1. Echipa lui Zidane s-a impus în fața Granadei cu 4-1 în deplasare și s-a distanțat la două puncte de Barcelona, care a remizat cu Levante, scor 3-3.
După ce a remizat cu Sevilla în runda precedent, scor 2-2, Real Madrid nu s-a mai "împiedicat" și de data aceasta și a luat toate cele trei puncte, grație golurilor marcate de Modric, Rodrygo, Odriozola și Benzema pe terenul ocupantei locului 10 în La Liga, Granada. Lider în clasament este Atletico, iar "Galacticii" lui Zidane au nevoie să câștige tot până la final, dar e necesar și un pas greșit al rivalei din capitala Spaniei. Scorul final al întâlnirii dintre Granada și Real Madrid a fost 4-1 în favoarea trupei de pe Bernabeu. Pentru gazde, unicul gol a fost marcat de Molina.

Real Madrid continuă lupta cu Atletico Madrid la vârful clasamentului din La Liga

Cu doar două etape rămase din acest sezon, Atletico Madrid continuă să fie lider în clasament, cu două puncte peste Real Madrid și cu patru puncte peste Barcelona. Băieții lui Ronald Koeman au remizat cu Levante în deplasare și au ratat o șansă uriașă de a se menține în cursa atât de strânsă de la vârful La Liga.
Câștigătoare a 34 de titluri în Spania, Real Madrid este avantajată în duelurile cu Atletico Madrid și FC Barcelona, dacă se ajunge la egalitate după ultima etapă programată în campioantul Spaniei. Trupa lui Zidane este cea mai titrată echipă din Spania, pe locul 2 fiind Barcelona, cu 26 de titluri, iar podiumul este completat de Atletico Madrid, cu 10 titluri de campioană.

Granada – Real Madrid 1-4 | Echipele de start:

  • Granada: Silva - Foulquier, Duarte, Sanchez, Quini - Brice Eteki, Gonalons - Puertas, Fede, Machis – Molina. Rezerve: Andorinha, Escandell, Marin, Perez, Quina, Sanchez, Soro, Suarez Charris. Antrenor: Martinez
  • Real Madrid: Courtois - Valverde, Militao, Nacho, Gutierrez - Modric, Casemiro, Marvin - Rodrygo, Benzema, Vinicius. Rezerve: Altube, Asensio, Blanco, Hazard, Isco, Kroos, Lunin, Mariano, Odriozola. Antrenor: Zidane

Programul finalului de sezon din La Liga

Etapa 37
  • FC Barcelona - Celta Vigo, 16 mai
  • Atletico Madrid - Osasuna, 16 mai
  • Athletic Bilbao - Real Madrid, 16 mai
  • Villarreal - Sevilla, 16 mai
Etapa 38
  • Real Valladolid - Atletico Madrid, 23 mai
  • Sevilla - Deportivo Alaves, 23 mai
  • Real Madrid - Villarreal, 23 mai
  • Eibar - FC Barcelona, 23 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo