Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Villarreal - Real Madrid 0-0. Tot mai greu fără Benzema, campionatul pare relansat

Cristian Mihală

Publicat 12/02/2022 la 19:11 GMT+2

Real Madrid nu a reușit să se impună în disputa de la Villarreal, obținând o remiză albă, scor 0-0. "Galacticii" încep să simtă tot mai mult presiunea locului secund, Sevilla.

Bale pericoloso in avanti durante Villarreal-Real Madrid - Liga 2021/2022

Credit imagine: Getty Images

Formația lui Ancelotti nu are nici pe departe un start de an ideal. La finalul lui 2021, titlul părea o formalitate, în contextul în care Barcelona și Atletico Madrid erau în criză. Cele două nu îi vor crea probleme trupei de pe Bernabeu în lupta pentru campionat, dar Sevilla începe să viseze tot mai mult la un titlu istoric.
După remiza cu Elche și eliminarea din Cupă, la Bilbao, Real nu a convins nici în disputa cu Granada, pe care a câștigat-o la limită, pe Bernabeu, scor 1-0. Ca atare, la ora partidei de azi, cu Villarreal, băieții lui Ancelotti nu erau nici pe departe într-o formă excelentă din punct de vedere al moralului.
CITEȘTE ȘI:

Real Madrid suferă fără Benzema, dar francezul va reveni cu PSG

Fără golgheterul Benzema, în continuare accidentat, gruparea blanco a început cu Asensio, Bale și Vinicius în față, dar trupa lui Unai Emery s-a închis destul de bine, "galacticii" nereușind să înscrie. Trebuie spus că Real a dominat partida și a fost formația mai pozitivă, care și-a creat mai multe ocazii de gol. Însă norocul a fost de partea "Submarinului", care a obținut o remiză care poate cântări mult în ecuația locului 4.
Din fericire pentru Real Madrid, Karim Benzema va fi pe teren la mijlocul săptămânii viitoare, cu PSG, în optimile Champions League. Probabil că francezul ar fi putut să prindă lotul și azi, dar spaniolii nu au vrut să își asume vreun risc cu cel mai bun jucător din ultimii doi ani.
Cu această remiză, distanța dintre Real Madrid și Sevilla a scăzut la doar 4 puncte, astfel că lupta la titlu în Spania poate redeveni interesantă, chiar dacă la un moment dat campionatul părea "ucis". În ceea ce o privește pe Villarreal, aceasta rămâne pe 5, la două puncte de ocupanta locului 4, Barcelona.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo