Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Barcelona, victorie cu emoții în fața Sevillei! Pedri, eroul lui Xavi, a înscris un gol superb

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 23:57 GMT+3

Barcelona a câștigat duelul cu Sevilla, disputat pe Camp Nou, în a 30-a etapă a La Liga, echipa lui Xavi impunându-se cu scorul de 1-0.

Barcelona - Sevilla (Pedri, Dani Alves, Dembele)

Credit imagine: Getty Images

În această seară, Barcelona a câștigat meciul disputat pe Camp Nou, cu Sevilla, contând pentru a 30-a etapă din La Liga. După numeroase ratări, echipa lui Xavi s-a impus doar cu 1-0.
Deși au dominat meciul, având o posesie mai bună, dar și mai multe ocazii de gol și șuturi, catalanii nu au reușit să deschidă scorul până în minutul 72, atunci când Pedri a trimis un șut superb spre poarta lui Bono, după ce a fentat doi adversari.
Goalkeeper-ul Sevillei, care a reușit în această seară mai multe intervenții foarte bune, nu a mai putut face nimic acum, iar echipa lui Xavi a intrat în avantaj.
Sevilla a avut cea mai mare ocazie a partidei în prelungiri, când Ter Stegen a fost aproape de o greșeală uriașă, însă mingea nu a intrat în poartă.
Citește și:
După acest succes, Barcelona a urcat pe locul 2 al clasamentului din La Liga, având 57 de puncte și fiind la egalitate cu Atletico Madrid și Sevilla, care ocupă pozițiile 3 și 4. Trebuie menționat, însă, că formația catalană are un meci mai puțin disputat, iar dacă va câștiga restanța cu Rayo Vallecano, Barcelona se va apropia la doar 9 puncte de Real Madrid.
În următoarea rundă din La Liga, Barcelona va evolua în deplasare, la Levante, iar Sevilla va juca pe teren propriu în compania celor de la Granada.

Echipele de start

Barcelona: Ter Stegen - Dani Alves, Araujo, Pique, Alba - De Jong, Busquets, Pedri - Dembele, Aubameyang, Torres
Antrenor: Xavi
Sevilla: Bono - Navas, Diego Carlos, Kounde, Rekik - Rakitic, Gudelj, Jordan - Lamela, Martial, Ocampos
Antrenor: Julen Lopetegui
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo