Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlo Ancelotti nici nu vrea să audă de fotbalistul care își dorește să se întoarcă la Real Madrid

Bianca Dumitru

Actualizat 02/12/2021 la 18:49 GMT+2

Real Madrid l-a transferat la începutul anului 2020 pe brazilianul Reinier, pe care în vara anului trecut l-a transferat sub formă de împrumut la Borussia Dortmund. Acum, potrivit presei din Spania, fotbalistul vrea să revină pe Santiago Bernabeu, dar Carlo Ancelotti nu este încântat de această posibilitate.

Carlo Ancelotti (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid l-a transferat în ianuarie 2020 pe Reinier, un mijlocaș brazilian atunci în vârstă de 18 ani, în schimbul căruia 'galacticii' le-au plătit celor de la Flamengo 30 de milioane de euro. După doar câteva luni la Madrid, fotbalistul a fost trimis la Borussia Dortmund, sub formă de împrumut.
Reinier nu este foarte încântat de faptul că nu prinde foarte multe minute în tricoul nemților, iar potrivit publicației Diario AS, își dorește să revină pe Santiago Bernabeu în perioada de mercato din iarnă. Brazilianul credea că experiența în Bundesliga îl va ajuta să crească din punct de vedere fotbalistic, dar nu i se dau atât de multe șanse, astfel că Reinier vrea să plece de la Dortmund.
Hat viel Konkurrenz in der Offensive: Reinier
Conform jurnaliștilor de la El Nacional, Carlo Ancelotti nici nu vrea să audă de revenirea mijlocașului în lotul său. Singura șansa pentru ca brazilianul să se întoarcă pe Bernabeu ar fi legată de plecarea lui Dani Ceballos de la Real Madrid, însă chiar și în aceste condiții, antrenorul are la dispoziție un nucleu de jucători, din care fac parte, printre alții, Vinicius, Rodrigo, Casemiro, Kross, Valverde și Modric, pe care Reinier nu l-ar putea sparge.
Astfel, rămâne de văzut ce variantă va avea brazilianul de 19 ani, care mai are contract cu 'galacticii' până în 2026. Într-o situație asemănătoare cu a lui Reinier sunt și Brahim, împrumutat până în 2023 la Milano, și Take Kubo, care se află până la finalul acestui sezon, sub formă de împrumut, la Mallorca.
Citește și:

Lewandowski i-a cerut agentului să-l transfere la Real Madrid

Robert Lewandowski a câștigat tot ce se putea câștiga cu Bayern Munchen, iar în ultima vreme au apărut zvonuri că polonezul ar fi tentat de o altă aventură. Speculațiile au reapărut imediat după ce atacantul a pierdut Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi, decizie mult contestată în toată lumea fotbalului.
Conform as.com, Lewandowski este decis să plece din Bavaria în vara viitoare, iar Real Madrid este marele său vis. Sursa citată notează că polonezul i-a transmis deja acest lucru impresarului său, celebrul Pini Zahavi, care a fost însărcinat să demareze procedurile pentru un eventual transfer.
Lewandowski este cu siguranță un jucător dorit de orice mare club al Europei, dar Real Madrid se află într-o poziție ingrată în acest sens. Kylian Mbappe va ajunge aproape sigur pe Bernabeu în vara viitoare, iar Florentino Perez visează și la transferul lui Haaland. În plus, Benzema traversează o formă fantastică și oficialii madrileni consideră că francezul ar mai putea ajuta echipa încă 2-3 ani. Oricum, Benzema nu va putea fi îndepărtat în condițiile în care este un adevărat motor al echipei, ori venirea lui Lewandowski pare improbabilă în acest context.
Lewandowski are deja 33 de ani, iar tendința la Real Madrid este de a întineri echipa. Așadar, e aproape sigur că șefii de pe Bernabeu îl vor prefera pe Haaland, dacă vor câștiga lupta pentru norvegian cu PSG sau marile forțe din Premier League.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo