Real Madrid nu a mai găsit victoria în ultimele trei partide pe care le-a disputat, remizând pe teren propriu cu Villarreal, pierzând în UEFA Champions League cu Sheriff Tiraspol în ceea ce cei mai mulți consideră ca fiind cea mai mare surpriză din istoria competiție, ca apoi să piardă și în deplasarea de la Espanyol din weekend.
Potrivit presei din Spania, se pare că anumiți jucători au identificat problema ultimelor rezultate, fără ca aceștia să își asume o parte din vină. Sursele lui Eduardo Inda de la "El Chiringuito" spun că vestiarul îl consideră vinovat pe Davide Ancelotti, fiul lui Carlo și secundul acestuia. Davide ar influența multe decizii ale tatălui său, de multe ori nepopulare printre jucătorii madrileni. Cu toate acestea, spaniolii cred și că se caută un țap ispășitor în toată această poveste, pentru a acoperi vina colectivă.
La Liga
Real Madrid a renunțat de tot la Mbappe și are o țintă clară pentru 2023! Anunțul celor de la AS.com
ACUM 11 ORE

Cine este Davide Ancelotti?

David Ancelotti, în vârstă de 32 de ani, este fiul lui Carlo Ancelotti, dar și secundul acestuia la Real Madrid. La vârsta de 22 de ani, acesta și-a luat diploma în științele sportului, acesta terminând cu rezultate foarte bune și școala de antrenori, unde a obținut 137 din 140 de puncte pentru licența UEFA B și 13 din 15 pentru licența UEFA A.
Acesta a început cariera ca preparator fizic în 2012, unde a petrecut un an la Paris Saint-Germain, după care l-a urmat pe tatăl său la Real Madrid. Atunci când Carlo a preluat-o pe Bayern Munchen, o nouă ușă s-a deschis pentru Davide, care a devenit secundul tatălui său. În Serie A, când Ancelotti Sr. a fost trimis în tribune și suspendat, Davide și-a făcut debutul ca principal în meciul contra lui AS Roma.
https://i.eurosport.com/2017/02/05/2019258.jpg
Cei care au lucrat de-a lungul timpului cu Davide Ancelotti l-au descris ca fiind un tip inteligent, onest, dar și foarte apropiat de jucători. Acest lucru i-a atras însă și critici, deoarece în perioada petrecută la Bayern Munchen, o parte dintre jucători au considerat că este prea apropiat de aceștia, dând de înțeles că Davide era interesat mai mult de prietenia jucătorilor decât de a păstra o relație profesională cu aceștia.
Anul trecut, când era alături de tatăl său la Everton, Davide a acordat un interviu pentru Liverpool Echo, în care a detaliat cum decurge relația profesională dintre el și tatăl său: "Scopul meu este să îi pun multe semne de întrebare, să îmi spun părerea. La final, el este cel care ia decizia, dar eu nu sunt aici să îi spun mereu da, da, da. Sunt aici ca orice alt antrenor secund, am multă încredere în mine. Poate chiar mai multă încredere decât să îi spun că nu sunt de acord cu el decât alții", a spus Davide Ancelotti.
După 8 etape în La Liga, Real Madrid se află pe prima poziție, cu 17 puncte, la egalitate cu rivala din capitala Spaniei, Atletico Madrid.
Ligue 1
Super lovitura pregătită de PSG pe piața transferurilor! Pe ce jucător de la Mondial au pus ochii
IERI LA 15:58
La Liga
Endrick, tot mai aproape de Real Madrid! Florentino Perez a acceptat "clauza anti-Haaland"
IERI LA 11:41