Gerard Pique este unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai Barcelonei din ultimii 15 ani, nu doar pentru ceea ce a făcut pe teren, ci și pentru declarațiile sale de dragoste pentru clubul de pe Camp Nou și pentru Catalunya, în general.
Fundașul Barcelonei s-a răfuit în repetate rânduri cu tot ceea ce ține de Real Madrid, acuzând clubul de pe Bernabeu de practici murdare prin intermediul arbitrilor sau luându-i în derâdere pe marii rivali atunci când echipa sa domina autoritar lupta directă.
Niciuna dintre echipe nu traversează o perioadă strălucită înaintea primului duel direct din acest sezon, dar El Clasico este întotdeauna un eveniment aparte, iar jucătorii se mobilizează exemplar în aceste dueluri.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
26/11/2022 LA 16:20
Pique a ieșit din nou la rampă în săptămâna derby-ului care ține lumea în loc de fiecare dată. Fundașul catalanilor a purtat o discuție pe canalul său de Twich cu unul dintre cei mai cunoscuți youtub-eri din Spania, în care a vorbit deschis despre mai multe subiecte.
Citește și:

Gerard Pique a dezvăluit că Vinicius Jr. trebuia să ajungă la Barcelona

Printre dezvăluirile lui Pique s-a numărat și cea referitoare la Vinicius Jr., actualul star de la Real Madrid, care potrivit spuselor lui Pique ar fi trebuit să ajungă la Barcelona, el bătând palma cu conducerea de atunci a catalanilor. Brazilianul s-a sucit însă în ultima clipă, deoarece Realul i-a făcut o ofertă financiară mult mai mare.
"Am vorbit personal cu el (n.r. Vinicius Jr.) la telefon. Unchiul său a recunoscut că s-a înțeles cu Barcelona. Dar Realul a intervenit în ultimul moment și i-a oferit dublu. Așa au stat lucrurile. Să mă contrazică dacă nu a fost așa. M-a sunat să mă întrebe cum ar fi adaptarea sa la Barcelona", a spus Pique, citat de sport.es, specificând că nu dorește să creeze o tensiune în plus înainte de El Clasico prin această dezvăluire.
Viniciu Jr. a ajuns la Real Madrid în 2018, madrilenii plătind pentru el 45 de milioane de € către cei de la Flamengo, deși avea pe atunci numai 18 ani. Ascensiunea lui Vinicius a fost una impresionantă, atacantul fiind acum printre oamenii de bază ai Realului și considerat unul dintre stâlpii echipei pe viitor.
Pe lângă dezvăluirea despre Vinicius, Pique a mai povestit un episod controversat, petrecut după celebrul 6-2 pentru Barcelona pe Bernabeu, din 2009. Căpitanul Barcelonei a menționat că un jucător de atunci al Realului a petrecut până dimineața într-un club din capitala Spaniei, dar nu i-a divulgat numele acestuia.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/10/18/3239116.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07