Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid, aproape de a realiza un transfer neașteptat! Ancelotti garantează pentru jucător

Nicu Savin

Publicat 17/05/2022 la 14:39 GMT+3

Real Madrid are ținte mari în campania de achiziții din vară, dar campioana Spaniei va fi obligată să aducă și un portar. Adnriy Lunin își dorește să plece la un club unde să joace constant, iar madrilenii sunt dispuși să-i accepte decizia. În schimb, oficialii de pe Bernabeu sunt aproape de a ajunge la o înțelegere cu David Ospina, care se află la final de contract cu Napoli.

Carlo Ancelotti en el Real Madrid-Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid are ca principal obiectiv pentru următoarea campanie de achiziții aducerea lui Mbappe, care, conform presei din Spania, va anunța în scurt timp că a acceptat oferta lui Florentino Perez. Madrilenii au oficializat deja acordul cu Antonio Rudiger, dar vor trebui să aducă întăriri și în alte compartimente.
Unul dintre posturile care vor rămâne descoperite este cel de portar. Andriy Lunin (23 de ani) își dorește să plece la un club unde să aibe șanse reale de a fi titular. Courtois este un punct fix în angrenajul lui Ancelotti, iar ucraineanul simte că se pierde dacă va continua să rămână o eternă rezervă.
Lunin este foarte apreciat la Real, iar Ancelotti l-a folosit în mai multe rânduri în acest sezon, dar e clar că acesta nu poate deveni titular. Clubul înțelege dorința portarului și este gata să-l cedeze în vară, cel mai probabil sub formă de împrumut. Lunin mai are doi ani de contract cu Real și în trecut a fost împrumutat la Leganes, Valladolid și Oviedo.
Citește și:

Real Madrid, aproape de a ajunge la un acord cu David Ospina

În aceste condiții, madrilenii vor trebui să aducă un portar în această vară. Oamenii cu putere de decizie din cadrul clubului au oscilat între a căuta un tânăr de mare viitor sau a aduce un goalkeeper deja consacrat, care să accepte statutul de rezervă.
S-a decis că a doua variantă e mai sigură, iar primul pe listă este David Ospina. Conform Marca, columbianul este la final de contract cu Napoli și pare tentat de o mutare pe Bernabeu, deși e clar că va fi rezervă. Ospina joacă la Napoli din 2018, fiind mai întâi împrumutat și apoi cedat definitiv de Arsenal.
Ajuns la 33 de ani, columbianul este considerat o variantă ideală de Real Madrid. Cel care garantează pentru acest transfer este Carlo Ancelotti, care îl cunoaște foarte bine pe goalkeeper din perioada când a antrenat la Napoli. Sursa citată notează că negocierile sunt foarte avansate și anunțul oficial ar putea veni în curând, iar apoi madrilenii vor lua în calcul ofertele pentru Andriy Lunin.
Așadar, David Ospina poate trece extrem de brusc de la a fi titular la o echipă care s-a bătut la titlu până spre final în Serie A, la a fi rezervă de lux la unul dintre cele mai mari cluburi din lume.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo