Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid nu se lasă! Ce ofertă de nerefuzat îi pregătesc ibericii lui Mbappe pentru vara viitoare

Bianca Dumitru

Publicat 04/09/2021 la 10:33 GMT+3

Real Madrid a încercat din răsputeri în această vară să obțină transferul lui Kylian Mbappe, însă PSG nu a acceptat niciuna dintre ofertele făcute de iberici. Oficialii de pe Santiago Bernabeu îi pregătesc acum francezului o ofertă de nerefuzat pentru a se convinge că vor fi aleși în 2022.

Kylian Mbappe during the Ligue 1 Uber Eats match between Reims and Paris Saint Germain at Stade Auguste Delaune on August 29, 2021 in Reims, France.

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid a vrut să dea lovitura în această vară transferându-l pe Kylian Mbappe. Șefii lui PSG nu au acceptat, însă, niciuna dintre ofertele făcute de madrileni, astfel că francezul va mai rămâne pe Parc des Princes cel puțin până la finalul sezonului 2021/22.
Atacantul mai are un singur an de contract cu PSG, refuzând toate ofertele de prelungire făcute până acum, iar cei de la Real sunt optimiști că Mbappe îi va alege în 2022. Pentru a-l convinge să îmbrace tricoul 'galacticilor' din noua stagiune, oficialii madrilenilor îi pregătesc un contract de nerefuzat.
Potrivit jurnaliștilor publicației ABC, șefii de pe Santiago Bernabeu sunt dispuși să-i ofere starului de 22 de ani un contract valabil până în 2028, Mbappe urmând a încasa anual un salariu de aproximativ 30 de milioane de euro. În plus, ibericii vor să-i plătească tatălui fotbalistului, care se ocupă de impresariatul acestuia, un bonus cuprins între 60 și 80 de milioane de euro, bani care ar putea fi împărțiți cu Kylian.
După transferul la Real Madrid, Mbappe ar urma să fie liderul echipei, principalul reper al 'galacticilor' atât pe teren, cât și în afara acestuia, Florentino Perez dorindu-și să-l pună în centrul noului proiect al clubului.

"Kylian ne-a promis că nu va pleca pe gratis!"

În urmă cu doar câteva zile, în pline negocieri cu cei de la Real Madrid, directorul sportiv al PSG-ului a declarat că Mbappe nu va pleca niciodată gratis de pe Parc des Princes. Leonardo a dezvăluit că fotbalistul le-ar fi făcut francezilor o promisiune, potrivit căreia nu va părăsi clubul din postura de jucător liber de contract.
"Kylian Mbappe vrea să meargă la Real Madrid și noi nu ne vom opune. Am spus 'nu' primei oferte din partea Madridului, dar dacă condițiile noastre vor fi îndeplinite, vom vedea. I-am făcut două oferte importante lui Mbappe: una la nivelul jucătorilor de top din lotul nostru, acum două luni, și alta peste acești jucători, foarte recent. Vrem să îi dovedim că este un jucător important, în centrul proiectului nostru, dar nu deasupra lui.
Oferta oficială a celor de la Real Madrid este foarte departe de ce vrem noi pentru Kylian. Este în jur de 160 de milioane de euro. E mai puțin decât am plătit noi pe el în 2017. Pare o strategie ca să obțină un 'nu' din partea noastră, să arate că au făcut tot ce le stă în putință și să aștepte un an, ca să-l ia pe Mbappe gratis. Kylian ne-a promis mereu că nu va pleca niciodată pe gratis.
Nu i-am deschis niciodată ușa lui Mbappe pentru a pleca. Niciodată. Lumea spune că eu am vrut să-l vând, nu Nasser, dar noi doi credem același lucru. Suntem pe aceeași lungime de undă. Dar dacă un jucător vrea să plece, o va face sub condițiile noastre. Nu avem în plan să vorbim din nou cu Real pentru Mbappe. Perioada de transferuri se încheie pe 31 august, la miezul nopții. Vom proceda în felul următor: îl păstrăm și îi prelungim contractul. Dar nu îl vom lăsa să plece pentru mai puțin decât i-am plătit lui Monaco, când noi încă le mai datorăm bani", a declarat Leonardo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo