Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Real Madrid va fi sancționată după meciul cu Celta Vigo! Ce regulament au încălcat "galacticii"

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2022 la 21:34 GMT+3

Real Madrid va fi amendată după meciul cu Celta Vigo pentru că nimeni din staff-ul tehnic al lui Carlo Ancelotti, infectat cu Covid-19, nu a susținut vreo conferință de presă, nici înainte, nici la finalul partidei.

Real Madrid - Celta Vigo

Credit imagine: Getty Images

În deplasarea de la Celta Vigo, Real Madrid a obținut 3 puncte valoroase, grație celor două goluri marcate de Karim Benzema. Francezul a deschis scorul pe Estadio de Balaidos în minutul 19, dintr-o lovitură de la 11 metri. Gazdele au reușit să egaleze în repriza secundă prin Nolito, în minutul 53, dar același Benzema a mai punctat o dată, în minutul 69, stabilind scorul final.
Cei de la Celta Vigo au avut și un gol anulat în prima repriză pe motiv de offside, iar madrilenii au ratat un penalty în minutul 64, prin Karim Benzema. În urma acestui rezultat, Real Madrid s-a distanțat în fruntea clasamentului din La Liga, "galacticii" având acum 12 puncte în plus față de ocupanta locului 2, Sevilla.
Dacă în clasament lucrurile stau foarte bine pentru madrileni, aceștia vor fi sancționați de oficialii competiției pentru că au încălcat Regulamentul Audiovizualului prin faptul că nu au organizat nicio conferință de presă cu ocazia partidei din a 30-a etapă a campionatului.
În condițiile în care Carlo Ancelotti a fost depistat pozitiv cu Covid-19, cei de la Real Madrid ar fi putut să trimită la conferință un alt membru al staff-ului tehnic, însă nu au făcut acest lucru, neexistând declarații ale "galacticilor" nici înainte, nici după meci, deși Regulamentul le-o permitea.
Citește și:
"Antrenorii suspendați pot, dacă vor, să participe la conferințele de presă dinaintea partidelor, dar și la flash interviuri și la conferințe de presă după meciuri. Dacă principalul nu poate participa, locul trebuie să îi fie luat de antrenorul secund sau de un alt membru al staff-ului tehnic", se arată în document oficial.
Astfel, potrivit Mundo Deportivo, liderul din La Liga vor primi o sancțiune economică, în conformitate cu baremele Regulamentului, suma urmând a fi stabilită la finalul acestui sezon, în funcție de toate infracțiunile comise de club în acest sezon.
Conform sursei citate, banii pe care cei de la Real Madrid îi vor plăti vor fi folosiți pentru "îmbunătățirea difuzării audiovizuale".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo