Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, l-ar fi sunat personal pe Joan Laporta înainte de pauza internațională pentru a-i transmite să-i ofere mai mult timp lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Daily Mail transmite, citând canalul de televiziune catalan TV3, că antrenorul olandez are acum la dispoziție doar 3 meciuri pentru a demonstra că decizia de a-l lăsa să continue la cârma echipei a fost cea corectă.
Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat pentru Sporstmail într-un interviu din decembrie anul trecut că nu va înceta niciodată să fie ghidat de tatăl lui Jordi, Johan Cruyff - legenda Barcelonei care a fost alături de el în calitate de consilier în prima sa perioadă de președinte al clubului, din 2003 până în 2010.
Liga
Lovitură pentru Barcelona! Negocierile pentru prelungirea contractului lui Ansu Fati s-au împotmolit
16/10/2021 LA 18:09

Jordi Cruyff, în spatele deciziei de a-l păstra pe Koeman la Barcelona

"Pe Johan îl am întotdeauna alături de mine datorită a tot ce am învățat de la el", a spus Laporta despre fosta mare legendă a clubului. După ce a revenit la conducerea clubului în urma alegerilor câștigate în luna martie, Laporta l-a rugat pe Jordi Cruyff să se alăture echipei sale. Jordi a părut până acum un sfătuitor al președintelui Laporta, însă totul s-a schimbat chiar înainte de pauza internațională, când părea că Barcelona va scăpa de Koeman.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png
După o înfrângere dură încasată în fața Benficăi în UEFA Champions League, toate zvonurile indicau faptul că antrenorul olandez are deja bagajele făcute. În presa din Spania apăruseră deja lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Koeman pe baca Barcelonei. Totuși, Laporta a apărut la scurt timp în fața jurnaliștilor și a spus clar și răspicat că olandezul se bucură de toată încrederea conducerii clubului.
Acum, presa din Marea Britanie scrie că în spatele ieșirii de susținere a lui Laporta cu privire la Koeman se află de fapt Jordi Cruyff. Fiul lui Johan Cruyff i-ar fi spui președintelui Barcelonei că ar fi nedemn să-l demită pe omul care a marcat golul victoriei în primul triumf al clubului catalani în cadrul Cupei Europa.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Liga
Luis Suarez a dezvăluit cât a durat convorbirea prin care Koeman l-a îndepărtat de la Barcelona
07/10/2021 LA 06:22
Liga
Depay, reacție dură după ce a fost întrebat dacă regretă transferul la Barcelona: "Cum poți?"
05/10/2021 LA 16:07