Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, l-ar fi sunat personal pe Joan Laporta înainte de pauza internațională pentru a-i transmite să-i ofere mai mult timp lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Daily Mail transmite, citând canalul de televiziune catalan TV3, că antrenorul olandez are acum la dispoziție doar 3 meciuri pentru a demonstra că decizia de a-l lăsa să continue la cârma echipei a fost cea corectă.
Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat pentru Sporstmail într-un interviu din decembrie anul trecut că nu va înceta niciodată să fie ghidat de tatăl lui Jordi, Johan Cruyff - legenda Barcelonei care a fost alături de el în calitate de consilier în prima sa perioadă de președinte al clubului, din 2003 până în 2010.
Liga
Xavi a reacționat după criticile aduse de Ronald Koeman! "Am crezut că am găsit cheia succesului"
30/04/2022 LA 15:13

Jordi Cruyff, în spatele deciziei de a-l păstra pe Koeman la Barcelona

"Pe Johan îl am întotdeauna alături de mine datorită a tot ce am învățat de la el", a spus Laporta despre fosta mare legendă a clubului. După ce a revenit la conducerea clubului în urma alegerilor câștigate în luna martie, Laporta l-a rugat pe Jordi Cruyff să se alăture echipei sale. Jordi a părut până acum un sfătuitor al președintelui Laporta, însă totul s-a schimbat chiar înainte de pauza internațională, când părea că Barcelona va scăpa de Koeman.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235747.png
După o înfrângere dură încasată în fața Benficăi în UEFA Champions League, toate zvonurile indicau faptul că antrenorul olandez are deja bagajele făcute. În presa din Spania apăruseră deja lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Koeman pe baca Barcelonei. Totuși, Laporta a apărut la scurt timp în fața jurnaliștilor și a spus clar și răspicat că olandezul se bucură de toată încrederea conducerii clubului.
Acum, presa din Marea Britanie scrie că în spatele ieșirii de susținere a lui Laporta cu privire la Koeman se află de fapt Jordi Cruyff. Fiul lui Johan Cruyff i-ar fi spui președintelui Barcelonei că ar fi nedemn să-l demită pe omul care a marcat golul victoriei în primul triumf al clubului catalani în cadrul Cupei Europa.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Fotbal
Ronald Koeman, ironic la adresa Barcelonei lui Xavi: "Când am plecat eu alta era situația!"
28/04/2022 LA 18:52
Fotbal
Ronald Koeman și-a aflat următoarea destinație! Ce echipă va antrena după despărțirea de Barcelona
05/04/2022 LA 09:53