Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronald Koeman, ținut cu rugăminți pe banca Barcelonei! Cine l-a "implorat" pe Laporta să-i mai dea timp olandezului

Irina Aldea

Actualizat 13/10/2021 la 18:48 GMT+3

Presa din Marea Birtanie a dezvăluit azi motivul pentru care Ronald Koeman "se bucură" în continuare de timp pe banca Barcelonei, clubul care traversează o perioadă foarte dificilă.

Ronald Koeman

Credit imagine: Getty Images

Jordi Cruyff, fiul legendarului Johan Cruyff, l-ar fi sunat personal pe Joan Laporta înainte de pauza internațională pentru a-i transmite să-i ofere mai mult timp lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Daily Mail transmite, citând canalul de televiziune catalan TV3, că antrenorul olandez are acum la dispoziție doar 3 meciuri pentru a demonstra că decizia de a-l lăsa să continue la cârma echipei a fost cea corectă.
Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a declarat pentru Sporstmail într-un interviu din decembrie anul trecut că nu va înceta niciodată să fie ghidat de tatăl lui Jordi, Johan Cruyff - legenda Barcelonei care a fost alături de el în calitate de consilier în prima sa perioadă de președinte al clubului, din 2003 până în 2010.

Jordi Cruyff, în spatele deciziei de a-l păstra pe Koeman la Barcelona

"Pe Johan îl am întotdeauna alături de mine datorită a tot ce am învățat de la el", a spus Laporta despre fosta mare legendă a clubului. După ce a revenit la conducerea clubului în urma alegerilor câștigate în luna martie, Laporta l-a rugat pe Jordi Cruyff să se alăture echipei sale. Jordi a părut până acum un sfătuitor al președintelui Laporta, însă totul s-a schimbat chiar înainte de pauza internațională, când părea că Barcelona va scăpa de Koeman.
Leicester - Manchester United, etapa 8
După o înfrângere dură încasată în fața Benficăi în UEFA Champions League, toate zvonurile indicau faptul că antrenorul olandez are deja bagajele făcute. În presa din Spania apăruseră deja lista scurtă a posibililor înlocuitori ai lui Koeman pe baca Barcelonei. Totuși, Laporta a apărut la scurt timp în fața jurnaliștilor și a spus clar și răspicat că olandezul se bucură de toată încrederea conducerii clubului.
Acum, presa din Marea Britanie scrie că în spatele ieșirii de susținere a lui Laporta cu privire la Koeman se află de fapt Jordi Cruyff. Fiul lui Johan Cruyff i-ar fi spui președintelui Barcelonei că ar fi nedemn să-l demită pe omul care a marcat golul victoriei în primul triumf al clubului catalani în cadrul Cupei Europa.
Program Premier League, etapa 8 - Eurosport 2021/2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo