Vinicius Jr. a devenit un jucător de bază al lui Real Madrid după prestațiile sale din acest sezon. Brazilianul mai are contract cu Real Madrid până în vara anului 2024 și, deși s-a vorbit în presa internațională despre începutul negocierilor dintre club și fotbalist pentru prelungirea înțelegerii, acestea s-au blocat.
Conform jurnaliștilor publicației catalane El Nacional, oficialii de pe Santiago Bernabeu au alte lucruri asupra cărora se concentrează în acest moment, cum ar fi transferurile lui Kylian Mbappe și Erling Haaland, preferând să discute despre viitorul lui Vinicius Jr. după finalul acestui sezon.
Brazilianul de 21 de ani consideră, însă, că prelungirea contractului său ar trebui să fie tratată ca o prioritate și le-a transmis șefilor de la Real Madrid care sunt pretențiile sale. Atacantul vrea să fie unul dintre cei mai bine plătiți jucători ai "galacticilor" pentru că nu vrea să se simtă în umbra lui Mbappe, ci să împartă poziția de lider al vestiarului cu acesta.
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 8 ORE
Potrivit sursei citate, Vinicius Jr. ar fi lăsat să se înțeleagă că, dacă nu îi vor fi îndeplinite condițiile, se gândește să plece de pe Bernabeu în 2024, liber de contract, ceea ce ar însemna că Real Madrid nu va încasa niciun ban în schimbul fotbalistului care este cotat în prezent de site-ul transfermarkt.com la 100 de milioane de euro.
Brazilianul, care a ajuns în Spania în 2018 contra sumei de 45 de milioane de euro, a declarat în mai multe rânduri că vrea să continue pe o perioadă lungă de timp la Madrid, sugerându-le suporterilor că Florentino Perez va fi vinovat în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla.
Citește și:

Marco Asensio are și el pretenții financiare importante

Real Madrid s-ar putea despărți la finalul acestui sezon de Marco Asensio. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani este dorit de Jurgen Klopp la Liverpool și nu ar spune 'nu' unei mutări.
Potrivit jurnaliștilor El Nacional, ibericul nu este mulțumit în totalitate de minutele pe care Carlo Ancelotti i le acordă și se teme că, după foarte posibila sosire a lui Kylian Mbappe pe Santiago Bernabeu, va trece la statutul de rezervă permanentă.
Asensio mai are contract cu Real Madrid până în 2023, iar oficialii "galacticilor" vor să-i prelungească înțelegerea cu încă 4 ani, oferindu-i un salariu de 4,5 milioane de euro (atât cât primește și în prezent).
Atacantul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 40 de milioane de euro, este dorit la Liverpool, iar oferta echipei lui Jurgen Klopp ar fi mult mai tentată pentru el, "cormoranii" fiind dispuși să-i dea un salariu de 7 milioane de euro.
Conform sursei citate, fotbalistul le-ar fi comunicat șefilor de pe Bernabeu că dacă nu îi vor face o ofertă egală sau mai mare, va accepta propunerea englezilor, fiind conștient că importanța sa în lotul celor de la Real Madrid ar putea scădea după perioada de transferuri din vară.
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27
Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46