Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Frenkie de Jong a vorbit în premieră despre situația sa de la Barcelona: "Clubul are ideile sale"

Alex Masgras

Publicat 21/09/2022 la 23:17 GMT+3

Frenkie de Jong a vorbit pentru prima oară despre situația sa de la Barcelona, după ce în perioada de mercato din această vară s-a aflat în centrul atenției. Olandezul nu a vrut să plece de pe Camp Nou, în ciuda faptului că Manchester United se înțelese cu echipa catalană pentru transferul acestuia.

Frenkie de Jong

Credit imagine: Getty Images

Frenkie de Jong a rupt tăcerea în legătură cu vara agitată pe care a avut-o, după ce a fost în centrul atenției în timpul perioadei de mercato. Barcelona, care se confruntă cu probleme financiare serioase, a dorit să scape de mijlocașul olandez, din cauza salariului său foarte mare.
Manchester United, echipă care a fost preluată în această vară de Erik ten Hag, fostul său antrenor de la Ajax, l-a dorit insistent pe mijlocașul de 25 de ani. Oficialii de pe Old Trafford s-au înțeles și cu oficialii catalani, dar aceștia s-au lovit de refuzul lui De Jong de a pleca de pe Camp Nou, în condițiile în care acesta mai avea de primit restanțe salariale de aproximativ 17 milioane de euro.
Citește și:

Frenkie de Jong a refuzat să plece de la Barcelona în această vară

Ajuns la echipa națională, De Jong a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre evenimentele care au avut loc în această vară:
"Interesul lui Chelsea și al lui Manchester United? Eu am decis încă din luna mai că vreau să rămân la Barcelona. Nu mi-am schimbat decizia pe timpul verii.
Nu pot oferi prea multe amănunte. Clubul are ideile sale și eu am ideile mele. Uneori, aceste idei se bat cap în cap. Dar până la urmă, lucrurile au mers cum trebuie", a declarat De Jong, citat de Daily Mail.
Frenkie de Jong a ajuns la Barcelona în vara anului 2019 de la Ajax, catalanii plătind în schimbul acestuia suma de 86 de milioane de euro. În această vară, Barcelona era dispusă să îl vândă pe De Jong pentru aproximativ 75 de milioane de euro, suma oferită de cei de la Manchester United.
În acest început de sezon, Frenkie de Jong a evoluat în 8 partide pentru Barcelona (6 în La Liga și 2 în Champions League), reușind în campionat să înscrie și un gol.
60 de milioane de euro este cota de piață a lui Frenkie de Jong, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo