Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"N-a fost gratis?" Higuain, uluit de cât a plătit Barcelona pentru Lewandowski! Când va debuta polonezul pentru catalani

Bianca Dumitru

Actualizat 19/07/2022 la 14:05 GMT+3

Robert Lewandowski a făcut presiuni uriașe în această vară pentru a pleca de la Bayern și până la urmă nemții au cedat și i-au dat voie să se transfere la Barcelona. Polonezul ar putea debuta în tricoul catalanilor chiar împotriva marilor rivali de la Real Madrid.

Robert Lewandowski

Credit imagine: Twitter

Barcelona și Bayern au ajuns weekend-ul trecut la un acord pentru transferul lui Robert Lewandowski, care nu și-a mai dorit să continue în Bundesliga, făcând presiuni uriașe în această vară pentru a fi lăsat să plece.
Cele două cluburi au bătut palma pentru 50 de milioane de euro, o sumă considerată de multe voci din fotbalul mondial drept prea mare chiar și pentru un fotbalist precum Lewandowski, în condițiile în care acesta va împlini în august 34 de ani.
Într-un interviu pentru Radio Catalunya, Gonzalo Higuain s-a arătat șocat de banii pe care catalanii i-au investit în această mutare: "Îmi pare rău pentru ignoranță. A fost gratis? Oh, nu? 50 de milioane? Uff... sigur va fi un mare transfer dacă Barca plătește un asemenea preț."
Argentinianul, care a evoluat în trecut, printre altele, la Real Madrid, Juventus și Chelsea, a vorbit în termeni laudativi despre golgheterul polonez, alături de care este convins că Barcelona va avea succes.
"Este unul dintre cei mai buni atacanți ai ultimilor 10 ani. În ziua de azi, 50 de milioane de euro în fotbal nu mai înseamnă mare lucru. Înainte, să plătești atât de mult pentru un jucător părea imposibil. Să plătești 50 de milioane pentru un jucător de (n.r. aproape) 34 de ani... Trebuie să fie o mare 'bombă', iar Robert este.
În fotbal nu există vârstă. Benzema a marcat 15 goluri în Champions League. Barcelona a reușit un transfer grozav, Lewandowski este un animal", a explicat Higuain, citat de publicația catalană As.
Citește și:

Când ar putea debuta Lewandowski la Barcelona

Robert Lewandowski a ajuns la începutul acestei săptămâni în lotul lui Xavi, făcând deplasarea la Miami, acolo unde catalanii se pregătesc pentru un turneu prin Statele Unite ale Americii, unde îi vor avea ca adversari, printre alții, pe cei de la Inter Miami, Real Madrid și Juventus.
După ce și-a cunoscut noii coechipieri și a făcut primele declarații ca fotbalist al Barcelonei, polonezul a început și antrenamentele.
Potrivit jurnaliștilor de la Cadena Ser, primul meci al lui Lewandowski în tricoul blaugrana ar putea fi amicalul de pe 24 iulie, care va avea loc pe Allegiant Stadium (Paradise), în compania rivalilor de la Real Madrid, al doilea meci de pregătire din turneul american.
Prima partidă oficială a lui Robert Lewandowski la Barcelona ar putea fi duelul cu Rayo Vallecano, de pe Camp Nou, din prima etapă a noului sezon din La Liga, care va începe în weekend-ul 12-14 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo