Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Oficial | Jorge Sampaoli a revenit pe banca celor de la Sevilla. Argentinianul l-a înlocuit pe Lopetegui

Alex Masgras

Actualizat 06/10/2022 la 17:39 GMT+3

Jorge Sampaoli a revenit la Sevilla, după ce spaniolii s-au despărțit seara trecută de Julen Lopetegui. Sevilla a pierdut miercuri seară partida de pe teren propriu cu Borussia Dortmund, scor 1-4.

Jorge Sampaoli y Pepe Castro posan en la presentación del argentino como nuevo entrenador del Sevilla

Credit imagine: Twitter

Jorge Sampaoli este, oficial, înlocuitorul lui Julen Lopetegui pe banca celor de la Sevilla. Argentinianul revine pe Ramon Sanchez Pizjuan după ce a mai antrenat echipa și în sezonul 2016/17.
Miercuri seară, după înfrângerea cu Borussia Dortmund de pe teren propriu, Sevilla a anunțat că se desparte de Julen Lopetegui, astăzi fiind confirmat antrenorul argentinian.
Sampaoli a antrenat în trecut naționala Argentinei, alături de care a fost la Cupa Mondială din 2018dar și Chile, cu care a câștigat Copa America în 2015. După experiența pe banca Argentinei, el a revenit în America de Sud, acolo unde a antrenat în Brazilia, la Santos și Atletico Mineiro.
Citește și:

Jorge Sampaoli s-a întors pe banca celor de la Sevilla

Ultima sa echipă a fost Olympique Marseille, echipă cu care a încheiat sezonul trecut pe locul al doilea în Ligue 1. De asemenea, alături de Sampaoli, OM a ajuns până în semifinalele Conference League.
După primele trei etape din UEFA Champions League, Sevilla se află pe locul 3 în Grupa G, cu un singur punct, la egalitate cu FC Copenhaga, echipă cu care a remizat în etapa a doua. Cel mai probabil, partida din etapa a cincea de pe Ramon Sanchez Pizjuan va fi decisivă în ceea ce privește a treia poziție a grupei.
Jorge Sampaoli va debuta pe teren propriu în partida de sâmbătă cu Bilbao. În La Liga, Sevilla se află într-o situație complicată după primele șapte etape, fiind pe locul 17, ultimul loc deasupra liniei, cu doar 5 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo