Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Robert Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/08/2022 la 13:31 GMT+3

Robert Lewandowski, noul jucător al Barcelonei, se află sub comanda lui Xavi, la mai puțin de un an de la comentariul jenant făcut de antrenor după decernarea Balonului de Aur.

Xavi i Robert Lewandowski

Credit imagine: Imago

Articol scris de Alex Ioniță
Robert Lewandowski a pierdut în 2021 Balonul de Aur în fața lui Lionel Messi. În ultimul său sezon la Barcelona, Messi a fost într-o formă bună, reușind să câștige al 7-lea Balon de Aur, argentinianul fiind deținătorul celor mai multe trofee din istorie.
Xavi a comentat atunci victoria fostului său coechipier, făcând o remarcă la adresa celorlalți pretendenți ai distincției, care l-ar putea pune acum pe antrenor într-o postură ușor incomodă în fața lui Robert Lewandowski.
"Victoria lui Messi face dreptate fotbalului! Putem să spunem că și alții ar merita, dar trofeul va fi acordat pe merit doar dacă în dreptul câștigătorului va scrie Lionel Messi", a spus Xavi, în 2021.
Atacantul polonez a fost mult mai aproape să câștige Balonul de Aur în 2020, atunci când decernarea premiului a fost anulată, din cauza pandemiei. În acel an, Messi a dorit ca organizatorii să îi ofere premiul lui Lewandowski, iar, potrivit presei franceze, această opțiune a fost luată în calcul, dar, în final, refuzată.
Dar, cu toate că atacantul polonez a înscris de 98 de ori în decursul acelor două sezoane, Xavi l-a considerat pe Messi mai bun. Acum, poate fi ocazia ca Robert Lewandowski să demonstreze ce fotbalist este cu adevărat și să-i arate lui Xavi că merită Balonul de Aur.
Citește și:

Barcelona, mari probleme înainte de startul La Liga

Barcelona a transferat în această vară 5 jucători, dar are mari probleme legate de înregistrarea acestora în La Liga, din cauza fairplay-ului financiar.
Potrivit presei spaniole, dacă Barcelona nu va mai face rost de bani, acești jucători nu pot fi înscriși.
Deocamdată, catalanii nu i-au înregistrat pe Franck Kessie, Andreas Christensen, Raphinha, Robert Lewandowski și Jules Kounde.
Conform ESPN, Franck Kessie și Andreas Christensen ar putea să își rezilieze contractul cu Barcelona, dacă, în viitorul apropiat, nu se găsește o soluție pentru înregistrarea lor.
Pentru Barcelona, primul meci din acest sezon de La Liga va fi mâine, împotriva lui Rayo Vallecano.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo