Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe și Neymar ar putea semna în curând prelungirea contractelor cu PSG! Anunțul lui Leonardo

Nicu Savin

Publicat 08/04/2021 la 13:28 GMT+3

Mbappe și Neymar îi țin cu sufletul la gură pe fanii celor de la PSG. Cei doi nu au dat deocamdată curs ofertelor de prelungire a contractelor, dar acest lucru s-ar putea în curând, conform ultimelor declarații ale lui Leonardo, directorul sportiv al parizienilor.

Kylian Mbappe și Neymar - FC Bayern Munchen vs. Paris Saint-Germain

Credit imagine: Getty Images

Mbappe și Neymar au făcut un meci mare în victoria PSG-ului de la Munchen, în manșa tur a sferturilor Champions League. Viitorul celor două super-staruri la clubul parizian este însă în continuare incert însă. Clubul le-a făcut ambilor oferte consistente de prelungire a contractelor, dar aceștia nu au dat un răspuns până acum.
Despre Mbappe s-a scris că amână să ia o decizie pentru că și-ar dori un transfer la Real Madrid, deși clubul de pe Bernabeu a dezmințit zvonurile unui eventual acord. În cazul lui Neymar, preza franceză a notat că acesta ar intenționa să se întoarcă la Barcelona și de aceea nu a oferit un răspuns până în prezent.

Mbappe și Neymar ar putea semna în curând prelungirea contratelor cu PSG

Cu toate aceste incertitudini în privința celor doi, fanii parizienilor au primit o veste bună. Leonardo, directorul sportiv la clubului de pe Parc de Princes, a oferit un interviu pentru Sky Sport Italia, în care a menționat că în curând va putea oferi informații concrete despre viitorul celor mai importanți jucători.
"Cred că în curând vom avea nişte veşti care ne vor face pe toţi fericiţi. Vom avea cât de curând o situaţie mult mai concretă privind contractele lui Mbappe şi Neymar.", a punctat Leonardo.
De asemenea, brazilianul din conducerea lui PSG a vorbit și despre o eventuală sosire a lui Gianluigi Donnarumma pe Parc de Prince. Presa din Italia a scris că portarul de 22 de ani a refuzat oferta de 8 milioane de € pe sezon de la Milan, deoarece PSG îi oferă un salariu cu 50% mai mare.
Leonardo a dezmințit aceste zvonuri, lăudându-l pe Keylor Navas, care a făcut și el un meci fantastic contra lui Bayern Munchen: ''Nu vorbesc acum despre transferuri, Navas face o treabă grozavă''.
PSG nu a avut cel mai bun sezon până acum, dar echipa lui Pochettino este în continuare în cărți pentru câștigarea tuturor competițiilor în care a luat startul. Șansele de a ajunge în semifinalele Champions League au crescut cosiderabil după succesul cu 3-2 de la Munchen, iar în Ligue 1 diferența față de liderul Lille este de numai 3 puncte, cu 9 etape rămase de disputat până la final. De asemenea, echipa este calificată în sferturile de finală ale Cupei Franței.
Program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo