PSG va câștiga aproape sigur titlul în Ligue 1, dar eliminarea prematură din Champions League a lăsat răni adânci la gruparea pariziană. Proprietarii clubului, prin intermediul lui Nasser Al Khelaifi, sunt gata să opereze schimbări importante din sezonul viitor, existând posibilitatea ca mai mulți jucători cu nume să plece de la Parc De Princes.
Dar "reforma" din cadrul clubului nu se va opri aici și cel mai probabil Leonardo va fi înlocuit din funcția de Director Sportiv. Brazilianul are partea sa de vină pentru ratarea principalului obiectiv, iar unele transferuri ratate îi sunt imputate. În plus, incapacitatea de a-l convinge pe Mbappe să semneze un nou contract a contribuit la formarea ideii că PSG are nevoie de un om mai abil în conducerea sportivă.
Citește și:
Liga
Marca anunță că Mbappe a bătut palma cu Real Madrid! "Au încheiat acordul săptămâna trecută"
ACUM 21 ORE

Leonardo nu mai este dorit la PSG! Michael Ewards, principalul favorit să-l înlocuiască

Potrivit The Telegraph, Al Khelaifi a întocmit deja o listă cu posibili înlocuitori ai lui Leonardo, iar principalul vizat este Michael Edwards, cel care și-a anunțat deja plecarea de la Liverpool la finalul acestui sezon. Edwards ocupă funcția de Director Sportiv la gruparea de pe Anfield de 11 ani, perioadă în care și-a pus serios amprenta asupra succeselor clubului.
Considerat la scară largă drept "cel mai bun negociator din fotbal", Edwards a jucat un rol decisiv în aducerea lui Jurgen Klopp la Liverpool, dar și la achiziția unor jucători care au devenit exponențiali pentru "cormorani", cum ar fi Virgil Van Dijk, Mohamed Salah sau Sadio Mane.
De asemenea, Edwards a dat dovadă de o pricepere extraordinară în momentul când le-a permis unor jucători de valoare să plece de la Liverpool. Cel mai bun exemplu este cel al lui Philippe Coutinho, în schimbul căruia clubul a încasat în jur de 140 de milioane de €.
Chiar dacă nu-l va convinge pe Edwards să meargă la PSG, Al Khelaifi este hotărât să-l schimbe pe Leonardo, având câteva variante de rezervă. Andrea Berta la Atletico Madrid, Giovanni Rossi, Director Sportiv la Sassuolo și Hugo Viana, care deține o poziție similară la Sporting Lisabona sunt celelalte nume vehiculate de sursa citată. Fabio Paratici ar putea fi și el o soluție, dar acesta va rămâne cel mai probabil la Tottenham, cel puțin dacă și Conte va continua ca antrenor din vară.
Premier League
Mbappe: "E chestiune de zile!". Celebrul L'Equipe anunță "bomba anului" pe piața transferurilor
IERI LA 05:35
Ligue 1
Încă un indiciu că Mbappe va pleca la Real! PSG a pus ochii pe 3 fotbaliști care să-i ia locul
IERI LA 17:27