Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe, sfătuit să renunțe la Real Madrid și să aleagă Premier League: "Are șansa să joace la cel mai bun club din lume"

Irina Aldea

Publicat 19/11/2021 la 20:17 GMT+2

Fostul atacant galez și legendă a lui Liverpool, Ian Rush, l-a sfătuit pe Kylian Mbappe să renunțe la ideea de a merge la Real Madrid și să se transfere în Premier League, la Liverpool.

Kylian Mbappé

Credit imagine: Getty Images

Real Madrid este aproape convinsă că Mbappe va ajunge în 2022 pe Bernabeu. Madrilenii au oferit până la 220 de milioane de euro pentru Kylian Mbappe în vară. Oferta a părut de nerefuzat la acel moment, însă PSG nu a acceptat nicio propunere a șeicilor de pe Parc des Princes, astfel că-l pot pierde pe gratis anul viitor dacă francezul nu-și prelungește înțelegerea.
Liverpool v Arsenal, Premier League
Ian Rush a recunoscut că Real Madrid are cele mai mari șanse să-l transfere pe Kylian Mbappe, dar a susținut că mai este timp pentru o răsturnare de situație în cazul mult râvnitului fotbalist: "Cu toții credeam că Gini Wijnaldum va merge la Barcelona vara trecută doar pentru ca PSG să-l ia în ultimul moment. Ar putea Liverpool să deturneze mutarea propusă de Mbappe la Real Madrid? Știu că este un admirator al lui Liverpool și, după părerea mea, ar fi grozav dacă clubul ar putea avea pe cineva ca el, dar interesul lui Real Madrid este puternic și autentic, trebuie să fiu sincer", a spus Ian Rush.

Mbappe, deturnat de Liverpool din drumul spre Real Madrid? Ce spune Ian Rush

Rush a continuat susținând că, dacă Mbappe vrea să se alăture celui mai bun club și să joace în cadrul celui mai frumos campionat din lume, atunci există o singură opțiune: "Pentru mine, dacă vrei să joci în cea mai bună ligă din lume și pentru cel mai bun club din acel campionat, atunci există o singură opțiune și aceasta este Premier League și Liverpool. Este atât de simplu.
În cele din urmă, se va reduce la ceea ce el și agentul său consideră că este potrivit pentru ei, dar dacă există ocazia, mi-ar plăcea personal să o văd pe Liverpool încercând să-l aducă pe Anfield. Întotdeauna spun că ar trebui să transferi doar jucători care sunt mai buni decât cei pe care îi ai deja în acea poziție. Este Mbappe mai bun decât ceea ce avem în prezent în funcția lui? În opinia mea, da, cred că ar face din Liverpool o echipă mai puternică", a spus Rush.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program Premier League 20/21 noiembrie 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo