Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/09/2022 la 17:05 GMT+3

Lionel Messi a impresionta din nou în tricoul Argentinei, pentru care a marcat o dublă în partida cu Honduras. Starul a ținut să precizeze după meci că s-a acomodat la PSG, după un prim sezon mai puțin reușit în capitala Franței.

Lionel Messi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Lionel Messi a dat recital cu Honduras, echipă pe care Argentina a învins-o cu 3-0 într-un amical. Starul lui PSG a marcat o dublă, primul gol venind din penalty, iar al doilea printr-o execuție de geniu, cu care fostul jucător al Barcelonei ne-a obișnuit.
La declarațiile de după meci, Messi a spus că s-a integrat foarte bine la PSG, în ciuda primului sezon mai slab. A fost doar nevoie de puțin timp pentru ca vedeta să sclipească din nou, având un start remarcabil în această camapanie.
"Mă simt bine, mă simt diferit față de cum eram anul trecut. Știam că așa va fi și am mai spus asta. Am avut momente mai grele, dar am reușit să mă regăsesc. Anul acesta este diferit. Gândesc mai limpede, sunt mai confortabil la club, cu vestiarul, colegii și cu jocul echipei. Chiar mă simt foarte bine. Am găsit din nou bucuria de a juca", a declarat Messi, conform Marca.com.
Lionel Messi are 5 goluri și 8 assist-uri în acest sezon, în Ligue 1 și Champions League. Jocul său alături de Neymar și Mbappe s-a închegat foarte bine, astfel că PSG este una dintre favoritele la trofeul Ligii Campionilor.
Citește și:

Messi poate reveni la Barcelona vara viitoare

Messi ar putea reveni la clubul unde a făcut cele mai mari performanțe la doar 2 ani după despărțire. Argentinianul a fost sunat de Joan Laporta, în condițiile în care intră în ultimele 6 luni de contract în luna ianuarie.
Starul nu ar fi spus "nu" unei reveniri pe Camp Nou, dar este concentrat 100% pe Cupa Mondială din Qatar și abia apoi ar putea discuta mai multe detalii. Laporta și-a cerut scuze lui Messi pentru că nu a putut să împiedice plecarea sa, spre dezamăgirea tuturor.
Argentina a fost repartizată în grupa C la Campionatul Mondial 2022. Mexic, Polonia și Arabia Saudită sunt adversarele "pumelor". Messi și compania pot lua o opțiune serioasă la calificare în optimi încă din prima etapă, dacă înving Arabia Saudită. Meciul va fi pe 22 noiembrie, în cea de-a doua zi a competiției.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo