Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi și Mbappe au adus victoria PSG-ului în meciul cu Nice! Rareș Ilie nu s-a aflat în lot

Bianca Dumitru

Publicat 01/10/2022 la 23:55 GMT+3

PSG s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Nice, într-un meci din a noua etapă a Ligue 1. Lionel Messi și Kylian Mbappe au adus victoria pe Parc des Princes.

PSG - Nice

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat în această seară duelul cu Nice, scor 2-1, contând pentru a noua etapă a campionatului Franței.
Prima repriză a fost dominată de cei de la PSG. În minutul 11, Lionel Messi a șutat de la mare distanță, dar pe lângă poarta lui Schmeichel. Argentinianul a reușit să deschidă scorul în minutul 29, după o lovitură liberă, șutând fără șanse pentru portarul oaspeților de a interveni.
Până la pauză, gazdele au mai avut două ocazii de a marca. Neymar a trimis mingea mult peste poartă după o lovitură liberă, în minutul 36, iar în minutul 45, șutul lui Messi a fost respins în corner.
Citește și:
Imediat după reluarea meciului, Nice a restabilit egalitatea, prin Laborde, care a înscris cu un șut din apropierea porții.
Neymar a avut șansa de a-și duce echipa în avantaj în minutul 64, dar șutul său din afara careului a trecut mult peste poartă. Cel care a adus victoria parizienilor a fost Mbappe, trimis pe teren în minutul 58. Francezul a marcat în minutul 83, după o pasă a lui Mukiele.
După această victorie, PSG a ajuns la 25 de puncte, cu care conduce clasamentul din Ligue 1, având un avans de două puncte în fața celor de la Marseille, care se află pe locul 2. De cealaltă parte, Nice este pe a 13-a poziție, cu 8 puncte.
În următoarea etapă a campionatului Franței, PSG va evolua în deplasare la Reims, în timp ce echipa lui Rareș Ilie (care nu s-a aflat în lot azi pentru meciul de pe Parc des Princes, fiind accidentat) va juca acasă, cu cei de la Troyes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo