PSG a luat de multă vreme decizia de a-l demite pe Mauricio Pochettino, iar acest moment se apropie vertiginos, deoarece omul care îl va înlocui va fi prezentat oficial mâine.
Christophe Galtier, care s-a despărțit oficial de Nice săptămâna trecută, a fost alesul șefilor de pe Parc des Princes. Aceștia l-ar fi vrut pe Zinedine Zidane, însă antrenorul a refuzat orice propunere, preferând să aștepte până în iarnă pentru a prelua naționala Franței.
Galtier, care a câștigat titlul cu Lille în 2021, va ajunge mâine la Paris. Cei de la PSG au anunțat că vor organiza marți, de la ora 15:00 (ora României), o conferință de presă în care vor oficializa mutarea.
Ligue 1
PSG, decizie fără precedent pentru a-i forța pe unii jucători să plece! Nume mari se află pe listă
IERI LA 13:17
Fostul antrenor de la Nice, unde a fost deja înlocuit de Lucien Favre, este așteptat să facă mâine primele declarații în calitate de antrenor al parizienilor.
Citește și:

Galtier, la PSG până în 2024

Potrivit L'Equipe, Christophe Galtier va semna cu actuala campioană a Franței un contract valabil doi ani. Deși acesta va fi numit antrenor al echipei, despărțirea de actualul tehnician, Mauricio Pochettino, nu a fost încă anunțată.
Galtier, în vârstă de 55 de ani, a fost prima alegere a noului director sportiv de la PSG, Luis Camps, care dorea să recreeze echipa care a ajutat-o pe Lille să câștige titlul în Ligue 1, în 2021.
Jucătorii celor de la PSG s-au reunit astăzi, participând la testele medicale înainte de susținerea primelor antrenamente.
Ligue 1
PSG, un monument al disciplinei sub noua conducere! Ce reguli trebuie să respecte Messi sau Mbappe
04/08/2022 LA 13:22
Ligue 1
PSG a realizat al 4-lea transfer al verii și vrea să încheie campania cu o lovitură de proporții
03/08/2022 LA 14:00