Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG își prezintă mâine noul antrenor! Despărțirea de Pochettino nu a fost încă anunțată

Bianca Dumitru

Publicat 04/07/2022 la 17:16 GMT+3

PSG a anunțat că marți, de la ora 15:00 (ora României), va avea loc o conferință de presă în care va fi prezentat noul antrenor al echipei, Christophe Galtier, fostul tehnician de la Nice, care va semna un contract valabil doi ani.

Mauricio Pochettino (PSG)

Credit imagine: Getty Images

PSG a luat de multă vreme decizia de a-l demite pe Mauricio Pochettino, iar acest moment se apropie vertiginos, deoarece omul care îl va înlocui va fi prezentat oficial mâine.
Christophe Galtier, care s-a despărțit oficial de Nice săptămâna trecută, a fost alesul șefilor de pe Parc des Princes. Aceștia l-ar fi vrut pe Zinedine Zidane, însă antrenorul a refuzat orice propunere, preferând să aștepte până în iarnă pentru a prelua naționala Franței.
Galtier, care a câștigat titlul cu Lille în 2021, va ajunge mâine la Paris. Cei de la PSG au anunțat că vor organiza marți, de la ora 15:00 (ora României), o conferință de presă în care vor oficializa mutarea.
Fostul antrenor de la Nice, unde a fost deja înlocuit de Lucien Favre, este așteptat să facă mâine primele declarații în calitate de antrenor al parizienilor.
Citește și:

Galtier, la PSG până în 2024

Potrivit L'Equipe, Christophe Galtier va semna cu actuala campioană a Franței un contract valabil doi ani. Deși acesta va fi numit antrenor al echipei, despărțirea de actualul tehnician, Mauricio Pochettino, nu a fost încă anunțată.
Galtier, în vârstă de 55 de ani, a fost prima alegere a noului director sportiv de la PSG, Luis Camps, care dorea să recreeze echipa care a ajutat-o pe Lille să câștige titlul în Ligue 1, în 2021.
Jucătorii celor de la PSG s-au reunit astăzi, participând la testele medicale înainte de susținerea primelor antrenamente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo