Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mbappe dispare de pe coperta jocului EAFC 24! Conflictul cu PSG se răsfrânge asupra jucătorului

Dani Morar

Actualizat 25/07/2023 la 21:15 GMT+3

Conflictul dintre PSG și Kylian Mbappe are ecouri în toată lumea fotbalului, dar nu numai. Creatorii noului joc EAFC 24 (fostul FIFA) ar putea să nu îl mai folosească deloc pe starul francez pe copertă, iar dacă o fac vor avea cerințe speciale din partea clubului.

La jaquette de FIFA 23 avec Kylian Mbappé.

Credit imagine: Other Agency

PSG și Mbappe sunt într-un conflict de câteva zile, după ce jucătorul a informat clubul că nu are de gând să prelungească înțelegerea scadentă în 24.
Campioana Franței dorește să-l vândă urgent pentru a-și recupera investiția făcută atunci când l-a achiziționat de la AS Monaco. Clubul a decis să îl lase acasă pe atacant, astfel că acesta se antrenează singur și nu participă la turneul de pregătire din Japonia.
Înțepăturile dintre cele două tabere continuă, iar PSG a luat o decizie care îl poate afecta și mai mult pe Kylian. Conducerea nu va permite ca jucătorul să apară pe coperta noului joc EAFC 24 îmbrăcat în tricoul echipei.
Se pare că producătorii jocului vor să stea departe de aceste conflict și îl vor înlocui cu totul pe Mbappe de pe coperta noului joc. Erling Haaland va fi cel mai probabil cel care va reprezenta imaginea fostului FIFA, așa cum era cunoscut jocul de toți utilizatorii săi.
Lionel Messi este luat și el în calcul după succesul de la Cupa Mondială, iar Cristiano Ronaldo are șanse mici să apară pe copertă. Producătorii se gândesc în continuare și la Mbappe, care ar avea șanse să fie "fața" jocului în cazul în care transferul la Real Madrid se rezolvă în următoarea perioadă.
Citește și:

L'Equipe anunță că Mbappe vrea doar la Real Madrid

După ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la posibila nouă destinație a lui Mbappe, jurnaliștii de la L'Equipe au făcut "lumină" în acest sens. Potrivit presei din hexagon, Mbappe și-a decis viitorul și vrea să plece la Real Madrid, iar clubul blanco și-l dorește și el pe campionul mondial din 2018.
Jurnaliștii francezi, care au fost citați și de publicația Marca, cred că transferul se va face prin intermediari, însă rămâne de văzut cum va fi rezolvată mutarea. Tot presa din hexagon scrie că Chelsea și Manchester United și-au pierdut interesul pentru Mbappe, a cărui unică dorință este să joace pe Bernabeu.
Înaintea veștii cu privire la decizia pe care a luat-o Mbappe, Al Hilal a fost dispusă să pună la bătaie un miliard de euro pentru a-l avea pe atacant la dispoziţie un singur sezon. Concret, Fabrizio Romano, jurnalistul italian specializat în transferuri, care e cunoscut la nivel mondial pentru acurateţea informaţiilor pe care le prezintă, a anunțat ieri că Al Hilal a făcut o ofertă de 300 de milioane de euro lui PSG pentru Mbappe.
Evident, gruparea franceză ar fi acceptat această ofertă, dar trebuia şi ca Mbappe să fie convins. El ar fi devenit cel mai scump jucător din lume, recordul în această privinţă fiind ocupat de Neymar, care a ajuns pentru 222 de milioane de euro pe Parc des Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo