Manchester City va primi marți seară, de la ora 22:00, vizita celor de la Real Madrid, în meciul tur din semifinalele Champions League.
Înaintea duelului, Rodri a vorbit despre cel mai periculos fotbalist al "galacticilor". Mijlocașul campioanei en-titre din Premier League a spus că se teme cel mai mult de Karim Benzema, evidențiind forma bună a francezului care a doborât mai multe recorduri importante în această stagiune.
"Se află în cel mai bun moment al carierei sale. El înțelege fiecare parte a jocului și marchează goluri, goluri importante. Aș spune: 'La naiba, tipul ăsta este uimitor în fiecare meci' și nu numai pentru că marchează goluri.
Premier League
Pep Guardiola i-a mulțumit lui Liverpool pentru felul în care a jucat în acest sezon
ACUM 18 ORE
Își face echipa să se simtă confortabil cu mingea și, așa cum spune Ancelotti, este atacantul modern în fotbal, așa că trebuie să fim conștienți de el și de Real Madrid. Am jucat împotriva lui câțiva ani și este un jucător grozav, dar nu numai el. Din punct de vedere calitativ, ei au mereu asta", a declarat Rodri, citat de Goal.
Fotbalistul lui Pep Guardiola a atras atenția și asupra avantajelor pe care Real Madrid le-ar putea avea în fața echipei sale, explicând care este aspectul la care sunt cei mai buni.
"Aceasta este o echipă care, desigur, are experiența competiției și își așteaptă oportunitatea. Acesta este cel mai bun lucru la ei. Nu sunt consistenți 90 de minute, dar sunt întotdeauna periculoși. Trebuie să fim conștienți. Primul joc este aici acasă, așa că trebuie să facem tot posibilul să câștigăm", a adăugat Rodri.
Citește și:

ISTVAN KOVACS VA ARBITRA MANCHESTER CITY - REAL MADRID

Partida dintre Manchester City și Real Madrid va fi arbitrată de Istvan Kovacs. Arbitri asistenți au fost delegați Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar al patrulea oficial va fi portughezul Artur Dias. Arbitru video va fi germanul Marco Fritz, iar arbitru asistent video va fi conaționalul său Bastian Danker.
Aceasta va fi a cincea partidă arbitrată de Istvan Kovacs în acest sezon de Liga Campionilor și, în același timp, meciul din cea mai avansată fază a competiției în care se va afla la centru.
Pe 5 aprilie, el a condus partida Manchester City - Atletico Madrid (1-0), din turul sferturilor de finală ale Champions League. În actuala stagiune, Kovacs a mai arbitrat trei meciuri din faza grupelor: Șahtior Donețk - Inter Milano (0-0, pe 28 septembrie), FC Bruges - Manchester City (1-5, pe 19 octombrie) și Sevilla FC - Lille (1-2, pe 2 noiembrie).
Istvan Kovacs are în palmares și un sfert de Europa League, Manchester United - Granada (scor 2-0), în 2021.
Liga Campionilor UEFA
Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG, iar jucătorii de la Real Madrid au răspuns
ACUM 19 ORE
Premier League
Erling Haaland a cheltuit o sumă impresionată pentru a face cadouri foștilor colegi de la Dortmund
IERI LA 04:47