Astăzi, de Ziua Națională a României, doi dintre fotbaliștii care au reprezentat țara noastră la ultimele trei ediții de Campionat Mondial la care România a fost prezentă (1990, 1994 și 1998) au transmis mesaje emoționante.
Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu au postat pe rețelele de socializare urări către români. Antrenorul celor de la Farul Constanța a scris că avem cu toții puterea de a face lucruri importante pentru țara noastră:
"România suntem toți și fiecare dintre noi poate face ceva pentru a înălța drapelul cât mai sus pe culmile succesului, indiferent de domeniu. La mulți ani, români! La mulți ani, România!", a fost mesajul postat de Gheorghe Hagi pe contul său de Facebook.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24
Citește și:

Mesajul lui Popescu de Ziua Națională a României

La rândul său, Gică Popescu a vorbit și despre ce a însemnat pentru el fiecare moment în care a îmbrăcat tricoul echipei naționale, arătându-se mândru de faptul că România a găzduit în această vară câteva partide de la Euro 2020.
"LA MULȚI ANI, ROMÂNIA! Pentru mine, România este țara în care am crescut și care ne-a format ca jucători și ca oameni. Țara pentru a cărei echipă națională am fost mândru să port tricoul tricolor în 115 meciuri și la 5 turnee finale de Campionat Mondial și European.
Deși eu și colegii mei am jucat la echipe mari ale fotbalului european și am câștigat cupe continentale, am spus că echipa națională a fost vitrina de lux a carierelor noastre. Simțeam o emoție și o motivație teribile când zeci de mii de oameni scandau 'Rooo-mâ-niiii-aaa!'
Totodată, am fost mândru să coordonez din partea Guvernului operațiunile EURO 2020, gândindu-mă că o fac pentru țara mea. La Mulți Ani, România!", a scris Gică Popescu.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/29/3262799.png
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24