Mirel Rădoi a fost asaltat de critici după parcursul României în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Prima reprezentativă a României a învins Macedonia de Nord (3-2), dar au urmat două înfrângeri cu Germania (0-1) și Armenia (2-3). Chiar dacă a fost aspru criticat pentru alegerile de la echipa națională, Mirel Rădoi are variante din care poate alege.
Selecționerul primei reprezentative este acum ademenit, scrie presa din Arabia Saudită, cu o ofertă de la liderul Al Hilal, club care s-a despărțit recent de Răzvan Lucescu. Arabii sunt convinși de calitatea pe care o au tehnicienii români, iar Mirel Rădoi reprezintă pentru Al Hilal un nume cu greutate. De altfel, Al Hilal este primul club din străinătate pentru care a jucat fostul mijlocaş, în perioada 2009-2011.

Mirel Rădoi, ademenit în Arabia Saudită cu o ofertă de la Al Hilal

Romanian Liga I
Rădoi, iritat de atitudinea echipei sale în meciul cu Chindia. "Poate astea sunt limitele noastre"
ACUM O ZI
După meciul cu Armenia, Mirel Rădoi a declarat că ia în calcul să-și dea demisia. Totuși, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță sunt deciși să continue cu Rădoi la cârma echipei naționale. Chiar și așa, Mirel Rădoi are acum de luat o decizie în privința viitorului lui, mai ales că aceasta nu e prima ofertă primită de la Al Hilal. Arabii l-au dorit și în 2019 pe fostul căpitan al FCSB-ului.
Jurnaliștii arabi de la kora.com transmit că Mirel Rădoi este dorit pe banca lui Al Hilal, unul dintre marile cluburi din zona arabă, echipă pentru care Răzvan Lucescu a adus în 2019 primul trofeu al Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal este unul dintre cele mai bogate cluburi din Arabia Saudită şi este prima echipă din străinătate pentru care a evoluat Mirel Rădoi.
În prezent, Al Hilal ocupă locul 1 în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită și are o diferență de 3 puncte față de ocupanta locului secund, Al-Șabab. Al Hilal este antrenată acum de brazilianul Rogerio Micale, care i-a luat locul lui Răzvan Lucescu, însă cei de la kora.com scriu că acesta doar asigură interimatul, până când cei din conducerea lui Al Hilal vor numi un antrenor principal.
Romanian Liga I
Continuă tensiunile la Craiova. Președintele Cârțu nu e de acord cu deciziile antrenorului Rădoi
13/11/2022 LA 11:05
Romanian Liga I
Mirel Rădoi a răbufnit după Rapid – CS U Craiova 2-2: "Nu stau să mă rog de nimeni!"
13/11/2022 LA 06:21