Mirel Rădoi a fost asaltat de critici după parcursul României în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar. Prima reprezentativă a României a învins Macedonia de Nord (3-2), dar au urmat două înfrângeri cu Germania (0-1) și Armenia (2-3). Chiar dacă a fost aspru criticat pentru alegerile de la echipa națională, Mirel Rădoi are variante din care poate alege.
Selecționerul primei reprezentative este acum ademenit, scrie presa din Arabia Saudită, cu o ofertă de la liderul Al Hilal, club care s-a despărțit recent de Răzvan Lucescu. Arabii sunt convinși de calitatea pe care o au tehnicienii români, iar Mirel Rădoi reprezintă pentru Al Hilal un nume cu greutate. De altfel, Al Hilal este primul club din străinătate pentru care a jucat fostul mijlocaş, în perioada 2009-2011.

Mirel Rădoi, ademenit în Arabia Saudită cu o ofertă de la Al Hilal

Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
RĂDOI A ANUNȚAT LISTA PRELIMINARĂ A STRANIERILOR CARE POT FI CONVOCAȚI PENTRU JOCURILE DIN NOIEMBRIE
ACUM 5 ORE
După meciul cu Armenia, Mirel Rădoi a declarat că ia în calcul să-și dea demisia. Totuși, Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță sunt deciși să continue cu Rădoi la cârma echipei naționale. Chiar și așa, Mirel Rădoi are acum de luat o decizie în privința viitorului lui, mai ales că aceasta nu e prima ofertă primită de la Al Hilal. Arabii l-au dorit și în 2019 pe fostul căpitan al FCSB-ului.
Jurnaliștii arabi de la kora.com transmit că Mirel Rădoi este dorit pe banca lui Al Hilal, unul dintre marile cluburi din zona arabă, echipă pentru care Răzvan Lucescu a adus în 2019 primul trofeu al Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal este unul dintre cele mai bogate cluburi din Arabia Saudită şi este prima echipă din străinătate pentru care a evoluat Mirel Rădoi.
În prezent, Al Hilal ocupă locul 1 în clasamentul din Liga Pro Arabia Saudită și are o diferență de 3 puncte față de ocupanta locului secund, Al-Șabab. Al Hilal este antrenată acum de brazilianul Rogerio Micale, care i-a luat locul lui Răzvan Lucescu, însă cei de la kora.com scriu că acesta doar asigură interimatul, până când cei din conducerea lui Al Hilal vor numi un antrenor principal.
Fotbal
Un singur nume pe lista scurtă a FRF pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi la națională
IERI LA 13:08
Fotbal
Mirel Rădoi, ținut la naționala României de "tricolori"! Răzvan Marin: "O să vorbim cu el!"
18/10/2021 LA 16:58