Naționala a fost aspru criticată după ratarea calificării la Euro 2020. Tricolorii au pierdut cu 2-1 în Islanda și au ratat astfel șansa de a participa la un turneu pe care Bucureștiul îl va găzdui parțial vara viitoare.
Mirel Rădoi le-a răspuns criticilor la conferința de presă premergătoare meciului cu Norvegia, din Liga Națiunilor.

Norvegia - România. Mirel Rădoi le răspunde contestatarilor

Romanian Liga I
Rapid București a fost bătută de Gaz Metan Mediaș pe teren propriu
ACUM 7 ORE
„Am văzut că deja după doar trei partide mi se cere demisia. Nu știu dacă e cea mai bună idee din moment ce suntem pe primul loc în Liga Națiunilor. Dacă am încerca să creăm profilul antrenorului după fiecare meci, ar însemna să trăim numai la extreme. E important ce vom face de aici încolo. Avem tendința de a aștepta un eșec sau un semieșec pentru a ne lua de cineva. Poate a fost o zi proastă pentrue chipa națională. Din păcate, noi nu am reacționat”, a declarat Rădoi.

Norvegia - România. Mesajul lui Rădoi pentru Ionuț Lupescu

„E normal ca după fiecare insucces să apară și critici. Eu cred că nu ne fac decât să fim mai puternici. Dacă aș sta să comentez fiecare critică adusă, am pierde mult timp. Nu sunt singurul jignit aici.
Eu nu am văzut o lipsă de atitudine a jucătorilor. Dacă aș sta să ascult părerea fiecărui om ar însemna că sunt pus aici să fac doar ce vor alții”, a afirmat selecționerul.
Fotbal
Reușita din meciul Newcastle - Leeds care a declanșat dansul lui Allan Saint-Maximin
ACUM 7 ORE
Fotbal
Gol uriaș reușit de Raphinha în Leeds United - Newcastle
ACUM 7 ORE