"Tunarii" veneau pe Saint James Park după ce pierduseră la scor derbyul nordului Londrei, cu marea rivală, Tottenham. Chiar și așa, calificarea în Champions League depindea exclusiv de Saka&Co care, cu două victorii în ultimele două etape, ar fi fost imposibil de depășit de Tottenham.
A rezultat un meci unidirecționat, în care s-a pus problema doar când va marca Newcastle, nu dacă. Mikel Arteta a subliniat și el acest lucru în conferința de presă de după meci, stigmatizându-și jucătorii pentru atitudinea avută în disputa de aseară, încheiată cu 2-0 pentru gazde.
"În mod normal, îmi apăr jucătorii. Nu și acum, e prea greu să pot să o fac. Newcastle a fost de 100 de ori mai bună decât noi la toate capitolele. Din minutul 1 până la final. E greu să accept, dar asta e realitatea. Nici măcar nu am putut să fim competitivi, nu am fost nicio secundă în acest meci. Am pierdut fiecare duel, Newcastle merită pe deplin victoria, probabil trebuiau să ne învingă la un scor mai mare", a spus la final Arteta.
U-19 Euro
Euro u19 | Anglia este campioană, după o victorie obținută în prelungirile finalei cu Israelul
ACUM 6 ORE
CITEȘTE ȘI:
MESSI, ADIO REVENIRE LA BARCELONA! VA CUMPĂRA 35% DIN ACȚIUNILE CLUBULUI LA CARE VA JUCA DIN 2023

Arsenal mai are doar șanse teoretice la locul 4 în Premier League

La jumătatea lui martie, Arsenal avea 8 puncte avans față de Tottenham, dar între timp "tunarii" au "reușit" să piardă nu mai puțin de 6 partide. Ca atare, înainte de ultima etapă, formația lui Arteta mai are doar șanse teoretice la locul 4.
În prezent, Spurs are două puncte avans și îi convine și egalul în ultima rundă, contra retrogradatei Norwich. Pentru că, în caz de egalitate de puncte, Tottenham are golaverajul superior lui Arsenal (+15), acesta fiind principalul criteriu de departajare dacă două formații termină sezonul cu același număr de puncte.
Întrebat dacă mai speră la locul 4, tehnicianul iberic a refuzat să dea un răspuns ferm, menționând că surprizele apar mereu în fotbal. Dar, din discursul său, reiese că s-a împăcat deja cu ratarea sezonului, deși la un moment dat părea că a găsit cheia pentru renașterea lui Arsenal.
"Sunt incredibil de dezamăgit, e dureros ce ni s-a întâmplat. Locul 4 a fost în mâinile noastre, dar acum nu mai e. Există mereu o șansă în fotbal, dar acum cel mai important e să lăsăm capul jos, să admitem că am greșit și să o luăm de la capăt", a mai spus Arteta.
Duminică, de la ora 18:00, Arsenal primește vizita lui Everton, pe Emirates, în timp ce Spurs se deplasează la Norwich, pentru o partidă care ar trebui să fie o formalitate pentru băieții lui Conte.
Fotbal
A început oficial perioada de mercato! Cele mai tari mutări care pot avea loc pe bani puțini
IERI LA 09:39
Premier League
Gabriel Jesus este jucătorul lui Arsenal! City folosește banii primiți pentru un super transfer
26/06/2022 LA 20:08