Bale a fost prezentat de către Tottenham, echipa pentru care a mai evoluat în perioada 2007-2013. Atacantul de 31 de ani va evolua la formația pregătită de Jose Mourinho sub formă de împrumut până pe 30 iunie 2021.
Vestea a venit la puține minute după ce Tottenham a anunțat transferul definitiv al lui Sergio Reguilon, tot de la Real Madrid.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI
Real Madrid îi va plăti lui Bale în sezonul 2020/2021 jumătate din salariul săptămânal de 600.000 de euro. Internaționalul galez a mai evoluat la Tottenham timp de 6 sezoane. Bale a ieșit complet din calculele lui Zinedine Zidane în ultimul sezon, iar "galacticii" au hotărât să-l ofere sub formă de împrumut.
Imediat după anunțul lui Tottenham, Gareth Bale a transmis un mesaj pe contul de Twitter: "Pentru toți fanii lui Spurs: după 7 ani, m-am întors."

Bale a fost împrumutat de Tottenham la Real Madrid

Starul galez a impresionat în tricoul lui Tottenham, în perioada 2007 și 2013, și a atras repede atenția celor de la Real Madrid.
Spaniolii au achitat în urmă cu 7 ani suma de 101 milioane de euro - record la vremea respectivă. Bale a marcat 56 de goluri și a oferit 58 de pase decisive pentru Tottenham în 203 apariții.
În ciuda faptului că de la Bale există așteptări mari la Tottenham, debutul lui pentru trupa lui Jose Mourinho va trebui să aștepte cel puțin o lună deoarece starul galez revine în Premier League accidentat.
Bale va trebui să stea pe margine cel puțin patru săptămâni, până când va fi supus unor noi controale medicale și va primi verdictul.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38