Jose Mourinho continuă să întărească lotul lui Tottenham pentru sezonul 2020/2021. După ce Gareth Bale a sosit ieri la Londra să efectueze vizita medicală, astăzi Tottenham l-a anunțat oficial pe Sergio Reguilon.
Fundașul stânga de 23 de ani a impresionat în tricoul celor de la Sevilla în stagiunea precedentă, unde a evoluat sub formă de împrumut de la Real Madrid. Alături de formația andaluză, Reguilon a câștigat trofeul UEFA Europa League, după o finală cu Inter.
Premier League
Mane, spre Bayern, Liverpool i-a găsit deja super-înlocuitor! Planul genial al lui Klopp
ACUM O ZI

Sergio Reguilon, fundașul lui Real Madrid, a semnat cu Tottenham

Inițial, se vorbea despre interesul lui Manchester United în serviciile lui Reguilon. Potrivit BBC, "diavolii roșii" au fost deranjați de faptul că oficialii de la Real Madrid au inclus o clauză de răscumpărare a jucătorului, care le-ar permite spaniolilor să-l aducă înapoi în schimbul unei anumite sume, în orice moment ar dori.
Tottenham, în frunte cu Jose Mourinho, a stat în umbră până în momentul în care cei de la United au avut prima ezitare. Formația londoneză a fost de acord cu clauza respectivă. Potrivit presei internaționale, Real Madrid va putea să-l aducă pe Reguilon înapoi pe Bernabeu în schimbul unei sume cuprinse între 35 și 40 milioane de euro.
Reguilon a fost crescut la academia lui Real Madrid. Fundașul a fost promovat la prima echipă a "galacticilor" în 2018, însă a bifat numai 22 de apariții. Odată cu revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică, tânărul apărător a ieșit din primul "11", în locul său fiind reintrodus experimentatul Marcelo.
Reguilon a fost împrumutat vara trecută la Sevilla, unde a prins 38 de meciuri, reușind să înscrie și 3 goluri.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Premier League
Sadio Mane, adio Liverpool! Lovitură de teatru: curtat de Real și PSG, senegalezul a ales alt gigant
IERI LA 04:47
Premier League
Nottingham Forest, super-campioana uitată care bate la porțile Premier League
25/05/2022 LA 10:38