Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marca: Reguilon, la Tottenham! Londonezii s-au înțeles cu Real Madrid pentru transferul fundașului

Cosmin Cioboata

Actualizat 16/09/2020 la 13:55 GMT+3

Tottenham a ajuns la un acord comun cu Real Madrid în contextul transferului lui Sergio Reguilon. Fundașul formației de pe Santiago Bernabeu va efectua în scurt timp vizita medicală și va ajunge la Londra în schimbul a 30 milioane de euro, anunță cotidianul Marca.

Jose Mourinho, managerul lui Tottenham

Credit imagine: Getty Images

Jose Mourinho a început slab noul sezon din Premier League, cu o înfrângere pe teren propriu, în fața lui Everton, scor 0-1. Managerul lui Tottenham vrea să-și întărească lotul înainte să se încheie perioada de mercato, pe 6 octombrie, și a pus ochii pe doi jucători de clasă, de la Real Madrid.
Primul despre care s-a discutat a fost Gareth Bale, iar acum a venit rândul lui Sergio Reguilon, fundașul stânga de 23 de ani împrumutat în ultimul sezon la Sevilla. Ibericul a impresionat la formația andaluză, alături de care a câștigat trofeul UEFA Europa League, după o finală cu Inter. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Spurs și Real s-au înțeles deja pentru transferul lui Reguilon, iar fundașul ar urma să fie anunțat oficial mâine.

Marca: Reguilon, la Tottenham! Londonezii s-au înțeles cu Real Madrid

Inițial, se vorbea despre interesul lui Manchester United în serviciile lui Reguilon. Potrivit BBC, "diavolii roșii" au fost deranjați de faptul că oficialii de la Real Madrid au inclus o clauză de răscumpărare a jucătorului, care le-ar permite spaniolilor să-l aducă înapoi în schimbul unei anumite sume, în orice moment ar dori.
Tottenham, în frunte cu Jose Mourinho, a stat în umbră până în momentul în care cei de la United au avut prima ezitare. Formația londoneză a fost de acord cu clauza respectivă. Astfel, Real va putea să-l aducă pe Reguilon înapoi pe Bernabeu în schimbul unei sume cuprinse între 35 și 40 milioane de euro.
Sergio Reguilon a fost crescut la academia lui Real Madrid. Fundașul a fost promovat la prima echipă a "galacticilor" în 2018, însă a bifat numai 22 de apariții. Odată cu revenirea lui Zinedine Zidane pe banca tehnică, tânărul apărător a ieșit din primul "11", în locul său fiind reintrodus experimentatul Marcelo. Reguilon a fost împrumutat vara trecută la Sevilla, unde a prins 38 de meciuri, reușind să înscrie și 3 goluri.

Dorit de Manchester United, Bale ar putea reveni la Tottenham, după despărțirea de Real Madrid

Un alt jucător de la Real Madrid dorit de Jose Mourinho la Tottenham este Gareth Bale, atacantul care a mai evoluat la formația londoneză în perioada 2007-2013.
Gareth Bale își dorește să prindă cât mai multe minute pe teren, lucru care nu s-a întâmplat în ultimul sezon petrecut la Real Madrid și care nici nu se va întâmpla pe viitor, sub comanda lui Zinedine Zidane. Ca urmare, atacantul de 31 de ani caută o altă echipă la care să-și poată etala calitățile.
Principala favorită să-l transfere sub formă de împrumut pe Bale era Manchester United, după ce The Times a anunțat că board-ul de pe Old Trafford ar fi fost dispus să-i acopere salariul uriaș de 17 milioane de euro/sezon.
"Telenovela" lui Gareth Bale părea se se apropie de final, însă agentul său a lansat o nouă ipoteză care tulbură din nou apele. Jonathan Barnett a anunțat că există discuții și cu oficialii lui Tottenham, un alt club de top din Premier League.
"Sunt discuții. Bale încă iubește Spurs. Își dorește să ajungă acolo.", a spus Barnett, pentru BBC Radio Wales.
În ciuda atașamentului lui Bale față de Tottenham, transferul său nu se anunță deloc simplu. Clubul londonez, patronat de Daniel Levy, nu dispune de fondurile lui Manchester United. Presa britanică susține că Real Madrid ar fi dispusă să acopere 50% din salariul astronomic al lui Bale - 17 milioane de euro/an - pentru ca Tottenham să poată finaliza împrumutul.
În același timp, Daily Mail susține că Spurs ar putea forța chiar un transfer definitiv, în care să fie inclus și Dele Alli. La ora actuală, Tottenham nu își permite să achite atât suma de transfer cerută de Real - 34 milioane de euro -, cât și salariul anual al lui Bale. Din acest motiv, londonezii ar fi dispuși să-l includă în tranzacție și pe Dele Alli, jucător cotat la 64 milioane de euro de transfermarkt.com.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo