Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Raul Jimenez, aproape de revenirea pe teren! Nuno Espirito Santo este încrezător

Nicu Savin

Publicat 18/05/2021 la 16:20 GMT+3

Raul Jimenez ar putea reveni pe teren la finalul acestei săptămâni, în ultima etapă din Premier League.

Raul Jimenez, dorit de Juventus

Credit imagine: Getty Images

Raul Jimenez a fost victima unei accidentări groaznice în luna noiembrie, în meciul dintre Arsenal și Wolwerhampton. Atacantul "lupilor" s-a ciocnit violent cu David Luiz și a rămas inconștient pe gazon. Ulterior, a fost transportat la spital și apoi operat, el suferind o fractură de craniu.
Refacerea a fost lungă și agonizantă, dar mexicanul și-a revenit și de ceva vreme a început antrenamentele alături de echipă.

Raul Jimenez ar putea reveni pe teren în ultima etapă din Premier League

Nuno Espirito Santo a oferit noi detalii despre situația lui Jimenez la conferința de presă de dinaintea meciului cu Everton. Conform spuseor antrenorului portughez, Jimenez va fi supus astăzi unor teste amănunțite și dacă va primi OK-ul din partea specialiștilor, ar putea bifa câteva minute pe teren în ultima etapă din Premier League, duminică, când "lupii" primesc vizita lui Manchester United. Revenirea ar fi una cu totul emoționantă, deoarece la partida de pe Molineux va avea acces și un număr limitat de fani.
"Chiar în acest moment Jimenez se află la o întrevedere cu un specialist, la care e prezent și medicul nostru. Sperăm că vom avea vești pozitive în această după-amiază. Apoi vom decide și vom vedea cum va fi implicat. Sunt multe lucruri de verificat. El trebuie să facă un RMN, o scanare, teste psihologice, apoi să înceapă să lovească mingea cu capul.", a declarat Nuno Espirito Santo, citat de birminghammail.uk.
Raul Jimenez a ajuns la Wolverhampron în sezonul 2018-2019, fiind împrumutat de Benfica. În vara lui 2019, echipa de pe Molineux l-a transferat definitiv pentru 38 de milioane de €, mexicanul semnând un contract până în 2024. Atacantul a jucat în total 110 meciuri pentru "lupi", marcând 47 de goluri și oferind 11 assist-uri.
Jimenez este un om de bază și la naționala Mexicului, pentru care a jucat de 86 de ori, marcând 26 de golrui.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo