Raul Jimenez a fost victima unei accidentări groaznice în luna noiembrie, în meciul dintre Arsenal și Wolwerhampton. Atacantul "lupilor" s-a ciocnit violent cu David Luiz și a rămas inconștient pe gazon. Ulterior, a fost transportat la spital și apoi operat, el suferind o fractură de craniu.
Refacerea a fost lungă și agonizantă, dar mexicanul și-a revenit și de ceva vreme a început antrenamentele alături de echipă.

Raul Jimenez ar putea reveni pe teren în ultima etapă din Premier League

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Nuno Espirito Santo a oferit noi detalii despre situația lui Jimenez la conferința de presă de dinaintea meciului cu Everton. Conform spuseor antrenorului portughez, Jimenez va fi supus astăzi unor teste amănunțite și dacă va primi OK-ul din partea specialiștilor, ar putea bifa câteva minute pe teren în ultima etapă din Premier League, duminică, când "lupii" primesc vizita lui Manchester United. Revenirea ar fi una cu totul emoționantă, deoarece la partida de pe Molineux va avea acces și un număr limitat de fani.
"Chiar în acest moment Jimenez se află la o întrevedere cu un specialist, la care e prezent și medicul nostru. Sperăm că vom avea vești pozitive în această după-amiază. Apoi vom decide și vom vedea cum va fi implicat. Sunt multe lucruri de verificat. El trebuie să facă un RMN, o scanare, teste psihologice, apoi să înceapă să lovească mingea cu capul.", a declarat Nuno Espirito Santo, citat de birminghammail.uk.
Raul Jimenez a ajuns la Wolverhampron în sezonul 2018-2019, fiind împrumutat de Benfica. În vara lui 2019, echipa de pe Molineux l-a transferat definitiv pentru 38 de milioane de €, mexicanul semnând un contract până în 2024. Atacantul a jucat în total 110 meciuri pentru "lupi", marcând 47 de goluri și oferind 11 assist-uri.
Jimenez este un om de bază și la naționala Mexicului, pentru care a jucat de 86 de ori, marcând 26 de golrui.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga
Barcelona i-a găsit deja un înlocuitor lui Dembele! Cine e fotbalistul dorit de Xavi pe Camp Nou
17/01/2022 LA 08:33
Premier League
Rio Ferdinand este convins Maguire nu ar trebui să fie căpitanul lui Manchester United!
02/01/2022 LA 08:38