Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Thierry Henry dorește să revină la Arsenal: ”Aș veni și să tai iarba pe Emirates!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/03/2021 la 08:17 GMT+2

Thierry Henry a recunoscut că își dorește să revină la Arsenal în viitor.

Thierry Henry pendant la Coupe du monde où il était entraineur adjoint de la Belgique

Credit imagine: Getty Images

După ce s-a despărțit de Montreal Impact, Thierry Henry este liber de contract iar francezului i-ar plăcea o revenire în nordul Londrei.
”Dacă veți întreba un fan Arsenal dacă le-ar plăcea să o antreneze pe Arsenal, vor spune că da. Dacă vei întreba un fan Arsenal dacă își dorește să înscrie pentru Arsenal, vor spune că da. Când vorbeste despre așa ceva, este o utopie. Oamenii se entuziasmează când spun că este clubul meu, dar am asta în sânge - sunt fan Arsenal”, a declarat Henry pentru FourFourTwo.
Așa că dacă mă întrebați dacă vreau să o antrenez pe Arsenal într-o zi, atunci răspunsul este da. Dacă mă întrebați dacă aș vrea să fiu cel care se ocupă de echipamente la Arsenal, răspunsul este da. Dacă mă întrebați dacă aș vrea să tai iarba pe Emirates Stadium, răspunsul este tot da
”Dacă mă întrebați dacă visez, da, visez. Iar când nu visezi, ești trează și te lovește realitatea. Mi-ar plăcea foarte mult să antrenez Arsenal. Dacă mi-ar plăcea să merg la Barcelona? Da. Dacă aș vrea să joc iar pentru Arsenal? Mi-ar plăcea să fac asta, dar realitatea este că nu mai pot”, a afirmat Henry.
”Încă învăț, vreau să fac performanță la echipa pe care o antrenez, timpul ne va arăta dacă pot. Dacă nu ai succes, nu vei primi astfel de oportunități. Mă concentrez doar pe ce pot eu controla iar restul este o utopie”, susține francezul.

Thierry Henry, o legendă la Arsenal

Francezul este în continuare golgheterul all time al celor de la Arsenal.
Henry a ajuns la Arsenal de la Juventus ca mijlocaț de bandă, însă a fost transformat de Arsene Wenger într-unul dintre cei mai letali atacanți din istoria fotbalului.
În total, în două perioade petrecute în Anglia, Henry a marcat 228 de goluri în 377 de meciuri jucate pentru tunari. A cucerit două titluri cu Arsenal - printre care și cel din sezonul ”invincibililor” din 2003/2004 - și două Cupe ale Angliei. De asemenea, cu Henry în echipă, Arsenal a ajuns în finala Champions League din 2006, pierdută însă în fața Barcelonei.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo