Postponed
0
-
0
22:00
28.12.20
Goodison Park
Premier League • Day 16
Înaintea meciului

Everton - Manchester City

Barclays Premier League - Urmărești meciul de Fotbal ​​dintre Everton și Manchester City în direct pe Eurosport. Meciul începe la 22:00 pe 28 decembrie 2020. Acoperirea noastră live îți permite să vezi toate momentele cheie pe măsură ce se întâmplă.
Cine va ieși triumfător în duelul antrenorilor Carlo Ancelotti și Josep Guardiola? Află răspunsul când începe transmiunea live pe Eurosport.ro

Votează și spune-ne cine va câștiga între Everton și Manchester City. Vezi câteva știri dedicate acestora înainte de meci. Bucură-te de câteva articole dedicate celor două echipe de Fotbal.
Vizitează profilurile noastre detaliate pentru Everton și Manchester City. Obține ultimele informații despre Fotbal: programe, rezultate și clasamente.

    
30
Highlights 
 
 Șterge
 

Everton și Manchester City urmau să se întâlnească în această seară (ora 22:00) în etapa a 16-a din Premier League. Din păcate, "cetățenii" au raportat 3 noi cazuri pozitive cu COVID-19, iar partida de pe Goodison Park a fost amânată, conform protocolului.

 

Manchester City a anunțat chiar în ziua de Crăciun două teste pozitive în rândul jucătorilor, iar între timp se pare că situația s-a înrăutățit la trupa lui Pep Guardiola.

Gabriel Jesus și Kyle Walker au primit teste pozitive pe 25 decembrie și au intrat în carantină. Astăzi, gruparea de pe Etihad a înregistrat alte 3 cazuri cu COVID-19, iar meciul cu Everton din această seară a devenit imposibil de disputat.

Potrivit Daily Mail, City are în aceste momente 5 cazuri pozitive în cadrul lotului de jucători și alte 2 în staff-ul clubului.

 

Cei de la Manchester City au oferit câteva explicații după decizia neașteptată luată de oficialii Premier League în această seară:

"Cu bula de siguranță compromisă, exsta un risc mare ca virusul să se răspândească și mai mult în cadrul echipei, al staff-ului și chiar în afara clubului. În urma unor sfaturi medicale primite, oficialii Premier League au decis, împreună cu cele două cluburi, ca meciul să fie amânat. Toți jucătorii și membrii staff-ului testați pozitiv cu COVID-19 vor intra în izolare, conform protocolului emis de Premier League și Guvernul Marii Britanii.

Baza de antrenament a primei echipe va fi închisă pentru o perioadă nedeterminată, în timp ce ceilalți jucători și membri din cadrul clubului vor fi supuși unor noi serii de teste înainte să fie luată vreo decizie în contextul revenirii la antrenamente. Toți cei de la club le urează o revenire rapidă colegilor noștri", este comunicatul emis de Manchester City.

 

"Meciul dintre Everton și Manchester City, programat inițial în această seară de la ora 22:00, a fost amânat în urma unei întâlniri la care au participat membrii board-ului Premier League. Manchester City a solicitat ca partida de astăzi să fie reprogramată din cauza unei creșteri a numărului de teste pozitive de COVID-19 din această dimineață, pe lângă cele înregistrate deja în ziua de Crăciun.

Creșterea cazurilor a creat incertitudine, iar board-ul Premier League a fost sfătuit de cadrele medicale ca meciul de astăzi să fie amânat. Board-ul a fost de acord cu reprogramarea partidei ca măsură de prevenție, iar mai multe teste pentru COVID vor fi efectuate mâine. Data la care va fi reprogramat meciul va fi anunțată în curând.", se arată în comunicatul emis de oficialii Premier League.