Erik ten Hag este în pole position pentru preluarea funcției de manager la Manchester United, iar discuțiile din ultimele săptămâni au fost mai intense între cele două părți. Un alt nume important vehiculat pe Old Trafford este Mauricio Pochettino. Argentinianul este sub contract cu PSG, dar nu se simte bine la Paris și este foarte interesat de o întoarcere în Premier League. Pochettino și-a demonstrat valoarea la Southampton, dar mai ales la Tottenham, alături de care a ajuns în finala Champions League din 2019.
Manchester United este în căutare de manager din noiembrie, când Ole Gunnar Solskjear a fost demis în urma rezultatelor slabe. Ralf Rangnick a fost varianta de avarie la care au apelat patronii americani de pe Old Trafford, dar neamțul nu a schimbat fața echipei și poziția de Champions League este în pericol. Rangnick își termină perioada de interimat pe banca tehnică a lui Manchester United în mai și va urca la birouri pentru a deveni șeful noului manager.
Fostul internațional englez, actual analist tv, Darren Bent are o soluție surprizătoare pentru postul de manager la Manchester United, Roberto Mancini.
Ligue 1
Mbappe, decisiv în demiterea lui Pochettino de la PSG? Cum a criticat francezul tactica antrenorului
26/06/2022 LA 10:53
CINE AR TREBUI SĂ FIE NOUL MANAGER AL LUI MANCHESTER UNITED?
"De ce se uită la ten Hag sau Pochettino? Mancini ste mult peste cei doi. Italianul are experiență și are deja un titlu de campion în Premier League. Este soluția ideală, mai ales acum că va fi șomer!" a spus Bent într-un podcast din Anglia.

Mancini are o carte de vizită împresionantă

Fostul campion al Italiei, ca jucător, cu Sampdoria și Lazio, Roberto Mancini și-a clădit o carieră de invidiat ca antrenor și apoi ca selecționer. După o serie de 3 titluri la rând în Serie A cu Inter, italianul a deschis robinetul trofeelor pe Etihad, în era arabă. După Cupa Angliei din 2011, Mancini a cucerit, în 2012, primul titlu de campioană a Angliei pentru Manchester City după 44 de ani. În acel sezon, "cetățenii" au învins la golaveraj chiar rivala din oraș, Manchester United.
Puteți citi și:
Roberto Mancini a reușit să facă din Italia o națională spectaculoasă și eficientă, dar titlul european cucerit în 2021 a fost urmat de o dezamăgire uriașă. Italienii au fost eliminați, foarte surprizător, de Macedonia de Nord și vor vedea pentru a doua oară consecutiv Mondialul de acasă.
Ligue 1
Cât trebuie să plătească PSG pentru a-și schimba antrenorul! Ce sumă trebuie să-i achite lui Nice
20/06/2022 LA 13:39
Ligue 1
Antrenorul care le-a refuzat pe Real Madrid și Inter i-a spus "NU" și lui PSG ! Oferta era uriașă
15/06/2022 LA 15:17