Fabio Carvalho (19 ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Fulham și poate semna cu orice echipă, iar "cormoranii" au intrat pe fir.
Conform Athletic, Liverpool i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv, iar cele două cluburi se află acum în discuții cu privire la un eventual transfer. Fulham și-ar dori să-l păstreze pe Carvalho, iar vineri, antrenorul principal al echipei, Marco Silva, a exclus plecarea acestuia în următoarele zile.
Totuși, jucătorul are șanse mai mari să rămână la Fulham, iar ambele părți vor fi mulțumite. Fulham vrea să-l păstreze pe Carvalho pentru a forța promovarea în Premier League și îl va pierde gratis la vară.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 4 ORE
De cealaltă parte, Liverpool va evita concurența pentru semnătura sa. Trupa lui Klopp l-a transferat deja pe Luis Diaz, de la Porto.

Fabio Carvalho, aproape de Liverpool

Potrivit aceleiași surse, Liverpool ia în considerare un transfer al jucătorului înainte de finalizarea perioadei de mercato din această iarnă.
Mijlocașul de 19 ani a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului din partea lui Fulham, în luna noiembrie, și va pleca de la club ori acum, ori la vară.
Fulham și-a dorit să-și păstreze jucătorul provenit din academie, crescut de la 14 ani. Carvalho a primit sprijin din partea antrenorului și a clubului, dar a decis să nu semneze un nou contract. Liverpool îl transferase pe fostul coechipier de tineret al lui Carvalho, Harvey Elliott, de la Fulham, în 2019.
CITEȘTE ȘI:
Cele două cluburi au făcut afaceri vara trecută, atunci când Liverpool l-a vândut pe Harry Wilson lui Fulham pentru o sumă ce ar putea ajunge la 12 milioane de lire sterline.
În conformitate cu termenii acestui acord, Liverpool a fost de acord să aștepte până în 2022 pentru prima tranșă, pentru a o ajuta pe Fulham să îndeplinească protocoalele FFP ale EFL.
Carvalho a debutat la Fulham în septembrie 2020 și a marcat primul său gol la nivel de seniori în Premier League, într-o deplasare la Southampton, în mai 2021. Carvalho a jucat 16 meciuri în campionat pentru Fulham în acest sezon, marcând 7 goluri.
A început sezonul în forță, marcând 3 goluri în primele 5 apariții în campionat, dar apoi a suferit o accidentare, iar ulterior a contractat COVID-19. După două luni pe margine, a revenit pentru a deveni un obișnuit al primei echipe și și-a recăpătat forma, cu 3 goluri și un 2 assist-uri în ultimele 4 meciuri.
Fulham pare să aibă puterea de a reuși promovarea fără el în echipă, dar plecarea lui Carvalho ar slăbi, fără îndoială, echipa, notează Athletic.
Premier League
Preluarea clubului Chelsea. Oferta lui Todd Boehly va fi aprobată de Guvern în următoarele ore
ACUM 12 ORE
Premier League
Cristiano Ronaldo, în planurile lui Ten Hag! Ce așteptări are antrenorul de la starul lui United
IERI LA 12:42