Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Al doilea transfer pregătit de Liverpool în această iarnă! Fabio Carvalho, dorit de Klopp

Romeo Ene

Publicat 30/01/2022 la 19:33 GMT+2

Liverpool continuă transferurile și este aproape de a-l aduce pe mijlocașul ofensiv al lui Fulham, Fabio Carvalho, înainte de finalizarea perioadei de mercato în Europa.

Fulham's Fabio Carvalho celebrates after he scores his team's opening goal during the English Premier League football match between Southampton and Fulham at St Mary's Stadium in Southampton, southern England on May 15, 2021.

Credit imagine: Getty Images

Fabio Carvalho (19 ani) a intrat în ultimele 6 luni de contract cu Fulham și poate semna cu orice echipă, iar "cormoranii" au intrat pe fir.
Conform Athletic, Liverpool i-a făcut o ofertă mijlocașului ofensiv, iar cele două cluburi se află acum în discuții cu privire la un eventual transfer. Fulham și-ar dori să-l păstreze pe Carvalho, iar vineri, antrenorul principal al echipei, Marco Silva, a exclus plecarea acestuia în următoarele zile.
Totuși, jucătorul are șanse mai mari să rămână la Fulham, iar ambele părți vor fi mulțumite. Fulham vrea să-l păstreze pe Carvalho pentru a forța promovarea în Premier League și îl va pierde gratis la vară.
De cealaltă parte, Liverpool va evita concurența pentru semnătura sa. Trupa lui Klopp l-a transferat deja pe Luis Diaz, de la Porto.

Fabio Carvalho, aproape de Liverpool

Potrivit aceleiași surse, Liverpool ia în considerare un transfer al jucătorului înainte de finalizarea perioadei de mercato din această iarnă.
Mijlocașul de 19 ani a refuzat ultima ofertă de prelungire a contractului din partea lui Fulham, în luna noiembrie, și va pleca de la club ori acum, ori la vară.
Fulham și-a dorit să-și păstreze jucătorul provenit din academie, crescut de la 14 ani. Carvalho a primit sprijin din partea antrenorului și a clubului, dar a decis să nu semneze un nou contract. Liverpool îl transferase pe fostul coechipier de tineret al lui Carvalho, Harvey Elliott, de la Fulham, în 2019.
CITEȘTE ȘI:
Cele două cluburi au făcut afaceri vara trecută, atunci când Liverpool l-a vândut pe Harry Wilson lui Fulham pentru o sumă ce ar putea ajunge la 12 milioane de lire sterline.
În conformitate cu termenii acestui acord, Liverpool a fost de acord să aștepte până în 2022 pentru prima tranșă, pentru a o ajuta pe Fulham să îndeplinească protocoalele FFP ale EFL.
Carvalho a debutat la Fulham în septembrie 2020 și a marcat primul său gol la nivel de seniori în Premier League, într-o deplasare la Southampton, în mai 2021. Carvalho a jucat 16 meciuri în campionat pentru Fulham în acest sezon, marcând 7 goluri.
A început sezonul în forță, marcând 3 goluri în primele 5 apariții în campionat, dar apoi a suferit o accidentare, iar ulterior a contractat COVID-19. După două luni pe margine, a revenit pentru a deveni un obișnuit al primei echipe și și-a recăpătat forma, cu 3 goluri și un 2 assist-uri în ultimele 4 meciuri.
Fulham pare să aibă puterea de a reuși promovarea fără el în echipă, dar plecarea lui Carvalho ar slăbi, fără îndoială, echipa, notează Athletic.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo