Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

El este singurul jucător de care Jurgen Klopp are nevoie la Liverpool, în opinia lui Carragher

Bianca Dumitru

Publicat 08/01/2022 la 18:55 GMT+2

Jamie Carragher a vorbit despre singurul transfer de care consideră că Liverpool are nevoie în 2022. Fostul fotbalist a spus că echipei lui Jurgen Klopp nu-i lipsește decât Jude Bellingham, jucătorul de 18 ani al Borussiei Dortmund.

Jurgen Klopp manager of Liverpool during the Carabao Cup Quarter Final match between Liverpool and Leicester City at Anfield on December 22, 2021 in Liverpool, England. (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Jamie Carragher l-a remarcat pe Jude Bellingham drept singurul fotbalist pe care Liverpool ar trebui să încerce să-l transfere în următoarea perioadă pentru ca Jurgen Klopp să aibă la dispoziție o echipă extrem de puternică.
Fostul fundaș a fost întrebat pe Twitter pe cine și-ar dori să vadă în tricoul lui Liverpool din această iarnă, iar răspunsul său a fost simplu.
Jude Bellingham a ajuns la Borussia Dortmund în 2020, când a fost transferat de la Birmingham City în schimbul a 23 de milioane de euro. În urma prestațiilor sale bune, mijlocașul de 18 ani a ajuns în atenția mai multor cluburi importante din Europa.
Britanicul, cotat de site-ul transfermarkt.com la 75 de milioane de euro, are contract cu nemții până în 2025, iar aceștia nu par dispuși să-l lase să plece foarte ușor. Conform unor informații de la finalul lunii octombrie, oficialii lui Dortmund vor 120 de milioane de euro pentru Bellingham.
Recent, și Glen Johnson, unul dintre foștii coechipieri ai lui Carragher la Liverpool, a vorbit despre posibilitatea ca Bellingham să se transfere în Premier League, punctând că tânărul fotbalist a fost inspirat atunci când a ales să treacă mai întâi prin Bundesliga, înainte de a îmbrăca tricoul unei echipe de top din Anglia.
"Va lua decizia corectă când va fi gata, iar dacă se va trezi la Liverpool, atunci va fi wow! Copilul este incredibil și cred că se va potrivi acestei echipe din toate punctele de vedere.
Are mintea limpede. A luat o decizie îndrăzneață, aceea de a se transfera în Germania atât de tânăr și de a-și părăsi zona de confort pentru a demonstra ce poate face. Pentru mine, a fost genial.
Nu cred că se va grăbi cu nimic, așa cum probabil ar fi făcut dacă semna cu Manchester United sau Liverpool înainte de a merge la Borussia Dortmund. Să îndepărteze astfel de cluburi și să se îndrepte spre Germania, așa cum a făcut el, a fost aur", a spus Johnson pentru Bettingodds.com.
Citește și:

"E un fenomen!"

Fostul fotbalist legendar al Borussiei Dortmund, Marcel Răducanu, a vorbit la începutul lunii decembrie, în exclusivitate pentru Eurosport.ro, despre fotbalistul din lotul lui Marco Rose care l-a impresionat. Deși a spus că îi place și de Erling Haaland, Jude Bellingham este cel pe care îl consideră cu adevărat un fenomen.
"Bellingham, ăsta e un fotbalist adevărat! 18-19 ani, cât are. E un jucător! Joacă la liga lui, e un fenomen! La vârsta asta și la cum joacă, ce calități are, e pur și simplu un fenomen... Nu se poate, într-un timp așa scurt de la sosirea la Dortmund, cum joacă și ce dovedește de la meci la meci, e cel mai bun de pe teren, în opinia mea.
Dar e puțin, echipei îi mai trebuie și jucători cu experiență, mai ales în meciurile de genul celui cu Bayern. Echipa are nevoie de jucători care să facă diferența mai ales la mijlocul terenului, unde Bayern e foarte puternică. Îi are pe Muller, Gnabry, Musiala, care e și el un talent, Coman... Jucători care sunt peste ce are Borussia Dortmund la ora asta", a declarat Marcel Răducanu pentru Eurosport, cu ocazia derby-ului dintre Dortmund și Bayern.
Premier League Today
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo