Negocierile dintre Mohamed Salah și oficialii lui Liverpool sunt aproape de a se încheia. Clubul vrea ca egipteanul să rămână pe Anfield, oferindu-i acestuia un salariu mult mai mare decât cel pe care îl încasează în prezent. Gary Neville este convins totuși că fotbalistul va pleca din Premier League și nominalizează 3 cluburi la care acesta s-ar adapta imediat.
https://i.eurosport.com/2021/10/12/3235745.png
Egipteanul mai are contract cu echipa lui Jurgen Klopp până în vara anului 2023, iar oficialii "cormoranilor" au demarat deja negocierile cu agentul fotbalistului, pentru prelungirea contractului. În ciuda faptului că produce magie la fiecare meci al "Cormoranilor", Salah ar putea pleca de pe Anfield, este de părere fostul căpitan al lui Manchester United, Gary Neville.
Ligue 1
Un superstar din Premier League, ținta lui PSG! Al-Khelaifi renunță la Neymar pentru mutarea anului
30/10/2021 LA 13:38

Gary Neville, convins că Salah nu va rămâne la Liverpool

"Nu cred că va rămâne la Liverpool pentru tot restul carierei sale. Este părerea mea, mereu am crezut asta. Premier League ar fi un campionat mai sărac fără el, dar cred că dacă te uiți la Ronaldo, Beckham sau Mbappe îți dai seama că nu e totul despre bani. Există un proiect și trebuie să obțină ceva în vieților lor. Ei trebuie să joace la anumite cluburi, să meargă și să experimenteze anumite lucruri.
Cred că Salah trebuie să experimenteze fotbalul la un club așa cum e Real Madrid. La finalul carierei sale ar trebui să aibă în CV un asemenea club. E adevărat că a făcut un lucru fantastic la Liverpool, dar cred că vrea ceva nou, undeva la PSG, Real Madrid sau Barcelona. S-ar adapta imediat. Cred că va face această schimbare în cariera lui", a declarat Neville.
Potrivit primelor informații venite din Anglia, impresarul lui Salah a solicitat un salariu de 380.000 de lire pe săptămână, ceea ce s-ar traduce în 18,2 milioane de lire pe an (21,2 milioane de euro). O sumă mult peste posibilitățile lui Liverpool și mult peste ce câștigă Mo în acest moment, respectiv 10,4 milioane de lire pe an.
https://i.eurosport.com/2021/10/11/3235340.jpg
Premier League
Kane, dat uitării de Manchester City! Pentru ce fotbalist vrea Guardiola să spargă banca pe Etihad
17/10/2021 LA 18:40
Premier League
Mohamed Salah, lăsat fără argumente la Liverpool! Cum "a demontat" Real Madrid planul egipteanului
17/04/2021 LA 12:00