Kevin De Bruyne joacă din 2015 la Manchester City, contribuind esențial la performanțele extraordinare ale "cetățenilor" din ultimii ani. Belgianul a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume sub tutela lui Pep Guardiola și este un adevărat idol pentru fanii de pe Etihad.
Într-un interviu acordat zilele trecute, De Bruyne a făcut o afirmație care i-ar putea deranja pe unii suporteri ai campioanei Angliei. Mijlocașul a recunoscut că a fost fan Liverpool în copilărie, iar jucătorul său preferat a fost Michael Owen, câștigătorul Balonului de Aur în 2001.
Este adevărat că jucătorul tău preferat a fost Michael Owen?
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58
"Da, pot să confirm! Familia mea o susținea pe Liverpool, așa că am ținut și eu cu ei. Când eram foarte tânăr, eram un atacant mic și rapid, așa cum era și Michael Owen.", a dezvăluit De Bruyne.
Citește și:

Kevin De Bruyne, recunoscut pentru sinceritatea declarațiilor sale

De Bruyne este un jucător extem de deschis, care nu se ferește să abordeze cele mai delicate subiecte din lumea fotbalului. Acesta a fost întrebat recent pe cine vede câștigor al Balonului de Aur în acest an. De obiecei, fotbaliștii preferă să nu-și spună public părerea despre acest subiect, dar De Bruyne nu s-a ferit să-l indice direct pe Robert Lewandowski.
Belgianul de la Mancehster City consideră că cei care aleg cel mai bun jucător al lumii ar trebui să ia în calcul ultimii doi ani, pentru că anul trecut nu am avut un câștigător și judecând după acest criteriu, Robert Lewandowski este cel care merită trofeul.
"Dacă trebuie să aleg, privesc la ultimii doi ani și la performanțele lui Robert Lewandowski. În opinia mea, el merită să câștige Balonul de Aur, pentru că a marcat multe goluri și a câștigat multe cu Bayern", a spus De Bruyne, citat de
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă
Premier League
Manchester City – Chelsea | Poate Tuchel să îi încurce, din nou, pe „cetățeni”?
15/01/2022 LA 04:50
Premier League
O mare agenție de pariuri îi plătește deja pe cei care au mizat că City ia titlul. Reacția lui Pep
02/01/2022 LA 15:04