Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, șanse mici să îi păstreze pe Anfield pe Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino din 2023

Alex Masgras

Publicat 10/05/2022 la 16:41 GMT+3

Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino își încheie contractele cu Liverpool la finalul sezonului viitor, iar clubul de pe Anfield nu este convins că va reuși să prelungească înțelegerile cu toți cei trei jucători care au fost extremi de importanți pentru echipa lui Jurgen Klopp în ultimii ani.

Mohamed Salah, Sadio Mane, Roberto Firmino – Liverpool FC

Credit imagine: Getty Images

Liverpool se află înaintea unor partide extrem de importante, echipa lui Jurgen Klopp continuând lupta pe cele trei fronturi: Premier League, FA Cup și Champions League. După acest final de sezon extrem de tensionat pentru "cormorani", conducerea lui Liverpool va avea o misiune extrem de dificilă, deoarece contractele lui Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino vor expira la finalul sezonului viitor.
Cei trei jucători de atac au fost unii dintre cei mai importanți oameni ai echipei lui Jurgen Klopp, contribuind din plin la succesul pe care l-au avut "cormoranii" sub comanda antrenorului german.
În acest moment, prioritar pare contractul lui Mohamed Salah, iar Liverpool se așteaptă la o restructurare în ceea ce privește salariile, în încercarea de a îl păstra pe egiptean pe Anfield, potrivit GOAL. Astfel, contractele lui Mane și Firmino vor depinde de negocierile cu jucătorul egiptean.
Citește și:

Cererile lui Mane, apropiate de cele ale lui Salah

Potrivit sursei mai sus menționate, cererile lui Sadio Mane pentru a prelungi contractul cu Liverpool s-ar apropia de cele ale lui Salah, lucru care o pune pe Liverpool într-o situație extrem de complicată, în condițiile în care și-ar fi dorit să prelungească contractele cele trei jucători.
În același timp, presa din Germania și Spania a anunțat că Bayern Munchen, respectiv Barcelona, sunt interesate de Sadio Mane și vor încerca să profite de această situație în care se află senegalezul. Potrivit Sky Germania, agentul lui Mane s-ar fi întâlnit deja în weekend cu Hasan Salihamidzic, directorul sportiv al celor de la Bayern, în timp ce astăzi a apărut informația legată de interesul Barcelonei pentru Mane.
Mohamed Salah, Sadio Mane și Roberto Firmino
Aducerea lui Luis Diaz la Liverpool, dar și faptul că în vară va sosi Fabio Carvalho de la Fulham, poate face misiunea conducerii cormoranilor mai ușoară în ceea ce privește prelungirea contractelor.
Mane și Salah au fost doi dintre cei mai buni jucători ai lui Liverpool în acest sezon. Senegalezul a marcat 21 de goluri în toate competițiile în acest sezon, în timp ce egipteanul a ajuns la 30 de goluri în toate competițiile. Și Firmino, chiar dacă a jucat mai puțin, a marcat 11 goluri în acest sezon.
Până când va rezolva problema contractelor celor trei jucători, Liverpool se concentrează pe partidele care au mai rămas în acest sezon. Înainte de finala FA Cup de la finala acestei săptămâni, echipa lui Jurgen Klopp merge pe Villa Park pentru partida contra echipei antrenate de fosta legendă a clubului de pe Anfield, Steven Gerrard.
Aston Villa – Liverpool se joacă în această seară de la ora 22:00, în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
Programul Premier League - 10, 11, 12 mai 2022
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo