Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United se luptă cu alte 3 cluburi din Anglia pentru transferul unui fotbalist din La Liga

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2021 la 13:40 GMT+2

Manchester United, Arsenal, Liverpool și Newcastle sunt interesate de transferul lui Joao Felix. Fotbalistul, care vrea să plece de la Atletico Madrid, se află și în atenția celor de la Barcelona.

Joao Felix, Ronald Araujo

Credit imagine: Getty Images

Manchester United, Arsenal, Liverpool și Newcastle sunt cele 4 cluburi din Premier League care s-au arătat interesate de transferul lui Joao Felix. Fotbalistul de 22 de ani al celor de la Atletico Madrid ar vrea să se despartă de campioana Spaniei după ce a avut un sezon în care a prins puține minute în echipa lui Diego Simeone.
Potrivit jurnaliștilor Cadena Ser, Ralf Rangnick este un admirator al lui Felix, ale cărui prestații bune în tricoul Benficăi i-au adus trofeul Golden Boy în 2019. United va avea o concurență serioasă pentru transferul lusitanului. Conform presei din Anglia, Newcastle a făcut cea mai bună ofertă pentru Joao Felix, însă acesta nu este dornic să ajungă la un club amenințat de retrogradare.
Pe urmele portughezului, transferat de Atletico Madrid de la Benfica în schimbul a peste 127 de milioane de euro, se află și Barcelona, catalanii dorindu-și să-i obțină semnătura încă din vară.
Citește și:

JOAO FELIX VREA SĂ PLECE DE LA ATLETICO MADRID

După transferul la Atletico Madrid, Joao Felix a arătat că poate fi un jucător important al echipei lui Diego Simeone, dar nu a reușit să fie constant în evoluțiile sale bune, neatingându-și potențialul maxim.
În acest sezon, fotbalistul de 22 de ani a trecut prin două accidentări și o suspendare, evoluând destul de puțin. De exemplu, în meciul cu Valencia a fost folosit în ultimele 4 minute de joc, lucru care l-a nemulțumit.
Astfel, potrivit jurnaliștilor spanioli de la As, portughezul i-ar fi cerut agentului său, Jorge Mendes, să-i găsească o altă echipă. Impresarul a luat legătura cu cei de la Atletico, care s-au arătat dispuși să-l lase să plece chiar din această iarnă, atât timp cât echipele interesate vor plăti o sumă importantă de bani.
Tânărul portughez, cotat de site-ul transfermarkt.com la 70 de milioane de euro, a reușit 20 de goluri și 12 pase decisive în cele 88 de meciuri disputate în tricoul lui Atletico. Felix mai are contract cu madrilenii până în 2026.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo