Manchester United l-a demis pe Ole Gunnard Solskjaer ca urmare a rezultatelor extrem de slabe din prima parte a sezonului și a apelat la o soluție surprinzătoare pentru postul de interimar: Ralf Rangnick. Germanul era director sportiv la Lokomotiv Moscova și a acceptat să conducă formația de pe Old Trafford până în vară, după care va ocupa o funcție de conducere în organigrama lui United.
Fără a avea rezultate deosebite ca antrenor, Rangnick este cunoscut pentru abilitățile sale manageriale, iar șefii lui United vor să se folosească de acest lucru pe viitor. Presa din Albion consideră că numirea lui Rangnick are la bază un plan măreț al celor de la United, și anume transferul lui Erling Haaland.
Germanul a fost omul care a stat în spatele murării lui Haaland de la Molde la Salzburg, în 2019, iar oficialii lui United speră că acesta îl va putea convinge pe norvegian să meargă pe Old Trafford în vara viitoare. Haaalnd este disputat de mai multe forțe din Europa, printre care Manchester City, Chelsea sau Real Madrid, dar relația bună pe care o are Rangnick cu atacantul ar putea fi decisivă în vara viitoare.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
25/01/2022 LA 07:29
United l-a dorit pe Haaland și în 2019, dar acesta a fost convins de Rangnick să aleagă Salzburg, considerând că e prea devreme să facă pasul la un club atât de mare.
Citește și:

Haaland, tentat să aleagă Premier League în detrimentul Realului

Potrivit publicației Goal, Haaland nu ar spune nu unui transfer la Real Madrid, dar decizia finală nu a fost încă luată, starul Borussiei Dortmund fiind încântat și de interesul echipelor din Premier League, unde este dorit de Manchester City, Liverpool, Chelsea și Manchester United.
Agentul norvegianului, Mino Raiola, a declarat recent că fotbalistul are o casă în Spania, dar este reticent asupra transferului la Real și în contextul în care 'galacticii' sunt interesați de aducerea lui Kylian Mbappe, cu care Haaland nu ar vrea să împartă prim-planul.
În plus, norvegianul este fan al fotbalului din Anglia și ar fi mai degrabă tentat să semneze cu unul dintre cluburile engleze care îl doresc, unde este conștient că ar fi protagonistul vestiarului.
Borussia Dortmund nu a renunțat nici ea la intenția de a-l păstra pe atacant, germanii fiind dispuși să-i ofere acestuia cel mai mare contract din istoria clubului pentru a rămâne pe Signal Iduna Park. Totuși, e greu de crezut că norvegianul va accepta, el dorindu-și să evolueze la o echipă cu șanse reale de a câștiga Champions League. În plus, oricât de mare ar fi oferta celor de la Dortmund, aceasta nu se va putea apropia de cele pe care Haaland le va aeva pe masă de la celelalte forțe ale Europei.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
https://i.eurosport.com/2021/11/23/3259001.jpg
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
25/01/2022 LA 05:48
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
24/01/2022 LA 11:52