Manchester United a disputat ultimele două partide în fața celor de la West Ham United. În Premier League, "diavolii" au câștigat cu noroc, West Ham ratând un penalty în prelungiri, dar în Cupa Ligii "ciocănarii" s-au impus cu 1-0, chiar pe Old Trafford. În ambele partide, jucătorii lui United s-au simțit dezavantajați de arbitraj, considerând că s-ar fi impus dictarea unor lovituri de la 11 metri în favoarea lor.
La conferința de presă premergătoare meciului cu Aston Villa de sâmbătă, Ole Gunnar Solskjaer a făcut referire la fazele respective și a atras atenția asupra arbitrajelor potrivnice pe care le-a avut echipa sa în ultima vreme.

Rezumatul meciului dintre West Ham și Manchester United, încheiat cu victoria diavolilor, 2-1

Premier League
"Nu există fotbalist mai bun!" Klopp și-a lăudat unul dintre jucători după victoria cu Watford
IERI LA 16:40
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223718.png
Citește și:

Solskjaer, acuze la adresa lui Klopp

Norvegianul de pe banca lui United consideră că Jurgen Klopp are o parte din vină pentru greșelile de arbitraj comise împotriva "diavolilor". Managerul lui Liverpool declara la mijlocul sezonului trecut că United primește prea ușor lovituri de la 11 metri, iar Solskjaer a insinuat că arbitri au devenit temători în acorda penalty-uri pentru United din acel moment.
"Trebuie doar să sperăm că vom obține ceea ce merităm, ar fi trebuit să avem trei penalty-uri în ultimele două jocuri. A existat un anumit manager (n.r. referire clară la Jurgen Klopp) care se îngrijora că primim prea multe penalty-uri anul trecut și după aceea deciziile au fost diferite.
De atunci am văzut o mare diferență. Trebuie doar să lăsăm totul pe seama arbitrilor și să sperăm că vor face lua deciziile corecte foarte curând.", a spus Solskjaer, citat de mirror.co.uk.
Manchester United și Liverpool se află la egalitate de puncte (15) după 5 etape scurse din Premier League, împărțind prima poziție și cu Chelsea. În runda a 6-a, United va juca acasă cu Aston Villa, într-un meci care va fi transmis în premieră pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 17:15. Liverpool o va înfrunta în deplasare pe Brentford, meci care va putea fi de asemenea văzut pe Eurosport, tot sâmbătă, în direct, de la ora 19:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Premier League
Jurgen Klopp, reacție vehementă cu privire la cumpărarea lui Newcastle de către miliardarii saudiți
15/10/2021 LA 11:05
Premier League
Salariul uriaș cu care Liverpool vrea să-l convingă pe Salah să-și prelungească înțelegerea
15/10/2021 LA 09:42