Manchester United a disputat ultimele două partide în fața celor de la West Ham United. În Premier League, "diavolii" au câștigat cu noroc, West Ham ratând un penalty în prelungiri, dar în Cupa Ligii "ciocănarii" s-au impus cu 1-0, chiar pe Old Trafford. În ambele partide, jucătorii lui United s-au simțit dezavantajați de arbitraj, considerând că s-ar fi impus dictarea unor lovituri de la 11 metri în favoarea lor.
La conferința de presă premergătoare meciului cu Aston Villa de sâmbătă, Ole Gunnar Solskjaer a făcut referire la fazele respective și a atras atenția asupra arbitrajelor potrivnice pe care le-a avut echipa sa în ultima vreme.

Rezumatul meciului dintre West Ham și Manchester United, încheiat cu victoria diavolilor, 2-1

Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
IERI LA 17:17
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223718.png
Citește și:

Solskjaer, acuze la adresa lui Klopp

Norvegianul de pe banca lui United consideră că Jurgen Klopp are o parte din vină pentru greșelile de arbitraj comise împotriva "diavolilor". Managerul lui Liverpool declara la mijlocul sezonului trecut că United primește prea ușor lovituri de la 11 metri, iar Solskjaer a insinuat că arbitri au devenit temători în acorda penalty-uri pentru United din acel moment.
"Trebuie doar să sperăm că vom obține ceea ce merităm, ar fi trebuit să avem trei penalty-uri în ultimele două jocuri. A existat un anumit manager (n.r. referire clară la Jurgen Klopp) care se îngrijora că primim prea multe penalty-uri anul trecut și după aceea deciziile au fost diferite.
De atunci am văzut o mare diferență. Trebuie doar să lăsăm totul pe seama arbitrilor și să sperăm că vor face lua deciziile corecte foarte curând.", a spus Solskjaer, citat de mirror.co.uk.
Manchester United și Liverpool se află la egalitate de puncte (15) după 5 etape scurse din Premier League, împărțind prima poziție și cu Chelsea. În runda a 6-a, United va juca acasă cu Aston Villa, într-un meci care va fi transmis în premieră pe Eurosport 1, sâmbătă, de la ora 17:15. Liverpool o va înfrunta în deplasare pe Brentford, meci care va putea fi de asemenea văzut pe Eurosport, tot sâmbătă, în direct, de la ora 19:30.
https://i.eurosport.com/2021/09/20/3223565.jpg
Fotbal
Jurgen Klopp uimit de argumentul lui Perez în privința Superligii. "Pentru a îmbunătăți fotbalul?"
IERI LA 06:46
Premier League
Jurgen Klopp, reacție dură după Liverpool - Brighton 3-3: "A fost oribil de urmărit"
01/10/2022 LA 19:16