Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tricoul incredibil al lui Newcastle pentru deplasările de sezonul viitor! Cum "îmbracă" arabii "coțofenele"

Bianca Dumitru

Publicat 13/05/2022 la 09:34 GMT+3

După ce a devenit clubul cu cei mai bogați patroni din Premier League, Newcastle își va schimba echipamentul pentru deplasări din sezonul următor. "Coțofenele" vor juca în alb-verde, într-un tricou ce va aminti de tricoul naționalei Arabiei Saudite.

Chris Wood of Newcastle United celebrates during the Premier League match between Newcastle United and Wolverhampton Wanderers at St James' Park on April 08, 2022 in Newcastle

Credit imagine: Getty Images

În octombrie 2021, un consorțiu din Arabia Saudită a devenit noul proprietar al echipei Newcastle United. Consorțiul, care este susținut de Prințul din Arabia Saudită, Mohammad Bin Salman, al doilea cel mai important om din țară, are o avere estimată la 320 de miliarde de lire sterline (peste 377 de miliarde de euro). Astfel, Newcastle a devenit clubul cu cei mai bogați patroni din prima ligă engleză.
În urma acestei schimbări de patronat, "coțofenele" își vor schimba și echipamentul pentru deplasările din sezonul următor. Potrivit Daily Mail, noul tricou de deplasare va fi în culorile țării arabe, urmând a semăna foarte tare cu cel al echipei naționale a Arabiei Saudite.
Astfel, stema lui Newcastle, precum și marginea de la gât și de la mâneci au fost colorate în verde pe un fundal alb. Acest design, care îi reprezintă pe proprietarii echipei, este considerat de către oficialii clubului drept o șansă de a crește vânzările de tricouri în Golf.
Citește și:

CALVERT-LEWIN, PRIMUL MARE TRANSFER AL LUI NEWCASTLE ÎN VARĂ

După ce în iarnă a cheltuit 131 de milioane de euro pentru achiziții (Bruno Guimaraes, Chris Wood, Kieran Trippier sau Dan Burn au sosit sub comanda lui Eddie Howe), miliardarii arabi de pe Saint James Park sunt gata de un nou tur de forță. Dacă în precedenta fereastră de transferuri scopul a fost salvarea de la retrogradare - obținută fără emoții -, acum se caută întărirea echipei în perspectia atacării unui loc de cupă europeană.
Misiunea nu e una ușoară, în contextul în care Newcastle nu e încă tentantă pentru jucătorii world-class, care vor să evolueze în Champions League. Ca atare, oficialii își îndreaptă atenția spre cei mai buni fotbaliști de la formații de plan secund, iar Dominic Calvert-Lewin e jucătorul ideal pentru întărirea atacului, în opinia staff-ului tehnic.
Conform The Telegraph, după terminarea sezonului, Newcastle va face o propunere oficială pentru Calvert-Lewin, pe care "caramelele" nu au cum să o refuze. Se vorbește de 60 de milioane de euro, ceea ce ar reprezenta record absolut pentru Newcastle. Joelinton, adus de la Hoffenheim în 2019 pentru 44 milioane de euro, este cel mai scump jucător din istoria grupării.
De Calvert-Lewin s-a interesat și Arsenal, dar "tunarii" au ieșit din joc când au văzut ce cife se vehiculează, preferând să își concentreze atenția spre Gabriel Jesus. Vârful lui City costă cel mult 50 de milioane de euro și oferă garanții suplimentare față de Calvert-Lewin, crede Arteta.
În plus, potrivit Daily Mail, pe lista scurtă a celor de la Newcastle pentru perioada de mercato din vară se mai află Darwin Nunez de la Benfica, Patrik Schick de la Leverkusen, Alexander Isak de la Real Sociedad și Hugo Ekitike, jucătorul lui Reims.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo