Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"

Alex Masgras

Publicat 07/08/2022 la 20:02 GMT+3

Erik ten Hag a debutat cu o înfrângere pe banca celor de la Manchester United în Premier League. Echipa sa a pierdut partida din prima etapă de pe teren propriu cu Brighton, scor 1-2.

Manchester United's Dutch manager Erik ten Hag gestures on the touchline during a pre-season club friendly football match between Manchester United and Rayo Vallecano at Old Trafford in Manchester, north west England, on July 31, 2022.

Credit imagine: Eurosport

Erik ten Hag a debutat cu stângul în Premier League. Manchester United, noua echipă a antrenorului olandez, a pierdut partida din prima etapă de pe teren propriu cu Brighton, scor 1-2.
Fostul antrenor al celor de la Ajax s-a arătat dezamăgit de prestația echipei sale de astăzi. Ten Hag este conștient că a început la United un proces care necesită timp pentru a putea observa rezultatele, dar și-a avertizat jucătorii că nu au la dispoziție acest lucru:
"E clar că e un pas înapoi. O dezamăgire uriașă, trebuie să trecem peste acest moment. Am știut încă de la bun început că nu va fi ușor și că este vorba despre un proces care necesită timp, dar nu avem timp la dispoziție, trebuie să câștigăm meciuri. Trebuia să jucăm mult mai bine.
E clar că am fost mai buni la mijlocul terenului în repriza a doua cu Christian Eriksen și cu Cristiano Ronaldo, ne-am creat ocazii de gol. Rashford a avut două ocazii bune. E păcat că nu am înscris pentru a face 2-2", a spus Erik ten Hag la Sky Sports.
Întrebat și despre Cristiano Ronaldo, cel care a început partida pe banca de rezerve, fiind introdus pe teren în minutul 52, Ten Hag a spus că nu vrea să îl forțeze pe starul portughez, care a ratat cea mai mare parte a pregătirii din această vară:
"Nu îl putem forța. După o săptămână de antrenamente, el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge la cel mai bun nivel. Acest joc îl va ajuta. Acum vom avea o săptămână liberă, iar etapa următoare va fi la un nivel mai bun", a mai spus Ten Hag.
Citește și:

Manchester United - Brighton 1-2

Cu Ronaldo rezervă, United a arătat că mai are nevoie de timp pentru a rezolva problemele cu care s-a confruntat în sezonul trecut, mai ales în apărare. Brighton a intrat la vestiare cu un avantaj de două goluri, grație golurilor marcate de Pascal Gross în minutele 30 și 39.
Harry Maguire, căpitanul echipei, a recunoscut că mai este nevoie de timp pentru ca noul cuplu de fundași centrali, format din el și Lisandro Martinez, să se consolideze. De asemenea, nici atacul lui United nu a fost strălucit, Marcus Rashford fiind eroul negativ în partida de astăzi de pe Old Trafford, ratând câteva ocazii importante de gol.
În etapa a doua din Premier League, Manchester United se va deplasa pe terenul lui Brentford, în timp ce Brighton va primi vizita celor de la Newcastle.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo