Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gary Neville nu o vede pe Arsenal cu șanse la titlu: "O să am în continuare semne de întrebare"! Ce spune despre City

Alex Masgras

Publicat 09/11/2022 la 17:00 GMT+2

Gary Neville nu este convins că Arsenal are capacitatea de a se lupta la titlu anul acesta în Premier League. În ciuda faptului că echipa lui Mikel Arteta este pe primul loc în Anglia după 13 partide, fostul căpitan de la United crede că Manchester City va lua un nou titlu la o distanță de 10-15 puncte.

Gary Neville, fostul mare jucător al lui Manchester United

Credit imagine: Getty Images

Gary Neville nu o vede pe Arsenal capabilă să câștige titlul în Premier League. Echipa lui Mikel Arteta a avut parte de un început de sezon de vis și se regăsește după 13 partide pe primul loc în Anglia.
Cu toate acestea, fostul căpitan al lui Manchester United nu crede în "tunari", dând exemplul ultimelor sezoane, atunci când echipa de pe Emirates nu a știut să gestioneze finalurile de sezon.
De asemenea, Gary Neville consideră că principala favorită la câștigarea titlului rămâne Manchester City, pe care o vede câștigând Premier League pentru al treilea sezon la rând cu un avans de 10-15 puncte:
"Singurul lucru pe care l-a demonstrat Arsenal în ultimii ani este că se prăbușește la finalul sezonului. Până nu voi vedea că nu o fac, o să am în continuare semne de întrebare. De ce nu aș avea?
Manchester City va câștiga Premier League cu un avans de 10-15 puncte. Am mai văzut asta, când ai o echipă excepțională. Am avut asta și la Manchester United de câteva ori când jucam, când știai că o echipă pur și simplu nu are tot ce îi trebuie pentru a se lupta cu cea mai bună echipă.
Dacă Arsenal va reuși asta, va fi incredibil. Vreau ca City să aibă parte de o provocare, dar nu se va întâmpla", a spus Gary Neville, potrivit presei din Anglia.
Citește și:

Arsenal se află la două puncte în fața lui Manchester City în vârful clasamentului din Premier League

După 13 partide în acest sezon din Premier League, Arsenal se află pe primul loc, cu 34, în timp ce Manchester City se află pe locul al doilea, cu 32 de puncte.
Echipa lui Mikel Arteta vine după succesul de pe Stamford Bridge cu Chelsea, acolo unde s-a impus cu 1-0. Înainte de pauza provocată de Cupa Mondială din Qatar, Arsenal va juca miercuri în Cupa Ligii Angliei cu Brighton, pe teren propriu, după care va merge pe Molineux la sfârșitul săptămânii, acolo unde o va întâlni pe Wolverhampton.
Prima partidă a lui Arsenal după Cupa Mondială va avea loc de Boxing Day, pe teren propriu, atunci când va primi vizita lui West Ham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo